Motosiklet Temalı Pastalar

Oldukça lezzetli görünen ve motosiklet teması üzerine yapılan pasta örneklerini MotoBlog sitesinde bulduk. Doğum günü pastasından yıldönümüne, evliliğe pek çok farklı kutlama için hazırlanan pastalar eğer yemeğe kıyabilirseniz oldukça lezzetli görünüyor.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Diger fotoğraflar için tıklayınız.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• kapakib.jpg
    kapakib.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 10,892
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Bunu Beğendim...

bigtortadolcemoto15.jpg

Buda Nişan Pastamız olabilir ilgililere duyrulur... :queen: :queen: :queen:

bigtortadolcemoto09.jpg

Bu ne ya ben bile daha güzel pasta ve motor şekli yaparım, yapıcamda 7 Haziranı bekleyin:bounce::mrgreen:

Anammmm yemeğe kıyılmaz mı hiç, çok pis kıyarım benn.......:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşmuş.. tatları nası acaba :)

Bunların çoğu butik pasta. yani sipariş üzerine hazırlanan pasta evleri yada butik pastanelerde yapılan şeker hamurlu ,marzipanlı pastalar. İçinin malzemesinden,üstündeki şekle ve yazıya kadar siz belirliyorsunuz.Bende bir ara pastacılık kurslarına yazılmayı düşünmüştüm çok zevkli yapması ve yemesi ve de yedirmesi :) eğer ilgilenen arkadaşlarımız olursa hem pasta siparişi için hem de kurs için ben yardımcı olabilirim en azından yönlendirme açısından :)

turşuda yapıyorlarmı:silent:

Arkadaşlar her fırsatta söylemekten agzımdaki tüyler kıl halini almaya başladı. Lütfen şu fotoğrafların max.640x480 boyutunu geçmemesine özen gösteriniz.Bu konuda forum kuralımızda mevcut;

7.2. Gezi ile ilgili fotoğraflar hakkinda; fotoğrafları forum içerisinde mesajlara eklerken fotoğrafların sayfanın yüklenme süresini uzatmaması ve görüntü kirliliği yaratmaması amaci ile 640x480 çözünürlüğü geçmemesine dikkat edilmeli

vay be artık eşim in doğum gününde süpriz olabilir çünkü oda benim gibi motor sevdalısı

butik pastalar ve özel şiparişle yapılıyor tabi bu pastaların hepsi de lezzetli ve istenen gibi olmuyor çünkü bu iş usta işi sadece psta ustası olmak yetmiyor. nasıl ki her dr ameliyat yapamıyorsa her pasta ustası da bu tip pastalar yapamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar