Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özellikle sabahları 5/6 kere basıyorum çslışmıyor bujiyi çıkarıp takıyorum, benzini sallıyorum öyle çalışıyor. Öğlenleride bazen tek marşta bazende nazlanarak çalıştırıyorum. Sebebi ne olabilir.
motorunda kompresyon eksikliği var taa burdan gördüm. sübap ayarı yaptır 50 tl ye düzelir. çekişide zayıftır yokuşlarda falan. çekiş güçlenir ve tek marşta alır.
motorunda kompresyon eksikliği var taa burdan gördüm. sübap ayarı yaptır 50 tl ye düzelir. çekişide zayıftır yokuşlarda falan. çekiş güçlenir ve tek marşta alır.
Mesela bugün ilk marşta güzel ateşledi çalışmadı ikincide çalıştı. Ve lastikleri nerde değiştirebilirim michlen ile avrupadayım. Sabah aklım gitti yokuş yukarı bi yerde ışıklar varda az gerisinde mecbur sudan geçtim. Kalkınca ilk sağa göt attı motor sonra sola. Aklım gitti. Ayaklar yerde olmasaydı düşçektim belki.