Motosiklet tavsiyesi?

artcili kullanim icin cbf in daha uygun olacagini dusunuyorum , ybr nin ustunde 2 kisi siritir .

Daha çok artçı ile beraber kullanacağım ve arada bir 350-450 km il-ilçe arası gidip geleceğim için,Honda CBF 150 almaya karar verdim.Ön siparişte bulundum ama dediklerine göre,nisanın 2 haftası gelirmiş motorlar.Bu doğrultuda herhalde bende motoru ancak nisan sonu alrım:farao:

yerinizde olsam tvs apache ye bakardım 150 cc oldğu halde stabil kullanımda ybrden az yakar ve kolay kolay sorun çıkarmaz. son derecede güççlü bir motor gayet seri

yinede cbf yada ybr diyorsanız cbf derim 15 20 km de olsa her gün motorun üstünde olacaksınız sanırım konfor önemlidir eğer şansınız varsa ikisinide tecrübe edin zaten honda kendinii size sevdirir

vites göstergesi bence önemli değil 2 haftada alışırsınız bakmazsınız bile o yüzden fazla takılmayın derim

Honda CBF 150 almaya karar verdim.Ön siparişte bulundum.Nisanın 2 haftası gelir dediler.belki geçte gelebilir.herhalde ancak mayıs gibi motora binebilirim::unsure::::

merhaba arkadaslar benDe asya125 t21 serisi var modifiye yapmak istiyorum ama nasıl yapıcagımı nerden baslıcagımı karar veremedim yardım edermisiniz acaba nasıl yapsam neler yapsam güzel olur..

cbf150 kullandım.dengesiz bir motor olduğunu düşünüyorum.özellikle ön fren yumuşatılamıyor ve dokunduğunda tekeri kitleyip kayma yapıyor.sonrası malum.Ybr konusunda bir şey diyemeyeceğim..

cbf150 kullandım.dengesiz bir motor olduğunu düşünüyorum.özellikle ön fren yumuşatılamıyor ve dokunduğunda tekeri kitleyip kayma yapıyor.sonrası malum.Ybr konusunda bir şey diyemeyeceğim..

bahsettiğiniz konuda çok yorum okudum, fakat konunun temelde iki bakış açısı var :)

honda'dan başka motora binenler cephesi: durmuyor abi diğer motorlar, nerde honda'nın frenleri...

farklı motor kullanıp honda deneyenler cephesi: frenleri sert, tekeri çabuk kilitliyor

:) varın siz karar verin gerisine

*isa_özdere*
üstad artçılı ve sürekli kullanacağın için isabetli bir karar vermişsin cbf150 başını ağrıtmayacaktır, iyi günlerde kullanman dileğiyle

bahsettiğiniz konuda çok yorum okudum, fakat konunun temelde iki bakış açısı var :)

honda'dan başka motora binenler cephesi: durmuyor abi diğer motorlar, nerde honda'nın frenleri...

farklı motor kullanıp honda deneyenler cephesi: frenleri sert, tekeri çabuk kilitliyor

:) varın siz karar verin gerisine

*isa_özdere*
üstad artçılı ve sürekli kullanacağın için isabetli bir karar vermişsin cbf150 başını ağrıtmayacaktır, iyi günlerde kullanman dileğiyle
inşallah.Elime bir geçsin,o zaman motor hakkında daha iyi yorum yapma şansım olur.fakat bu gidişle motoru ancak mayısa teslim alırım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
CBF150 sınıfında kraldır.YBR yanında oyuncak gibi kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar