Motosiklet tavsiyesi

Yeni motosiklet almaya karar verdim crossla devam etmeyi düşünüyorum bütçe 23-24k maksimum xtreme Max 200 hosuma gitti biraz araştırınca rks rt250de çıkıyor ikinci el crflere baktim ne yazık ki bütçem yetmiyor haşat bir makinede almak istemiyorum gönül wr250den yana ama piyasa uçmuş gitmiş kullanim amacim şehir içi çoğunlukla az da olsa soft arazi yaparım günlerdir arastiyorum biraz aklım karıştı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Motosikleti
Honda Forza (NSS250)
Rt250 kullanıyorum. Genel anlamda memnunum. Geçici kronik sorunları var. Tavsiye ederim.

İkinci el bakılacaksa;Kuba black cat 150cc vardı bir aralar. Millet baya bir hasta olmuştu. Kara düzen, sorun çıkartacak hiçbir haltı yok die. Açıkçası ben 8-9 senelik japon kovalayacağım sıfır çinli bakardım. Sebebi ise 2sinin de max ömrü 2yıl olacağından, ilk sahibi olmayı tercih ederdim.

Ha bu arada 2.el bulabilirsen RKS winner da iş görür.

hero xpulse kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim.
Çinlilere göre kalitesi daha iyi
ABS olması büyük artı
tek eksiği sele konforu az

Xpulse limit üstü kalıyor
Xtreme Max 200- rks rt250 - wr125x arasında kaldım zaten crosslari ileri de supermotoya değiştirmeyi dusunuyordum

Dostlar sıfır km xtreme Max 200i almış bulunmaktayım bu arazi lastikleri ile şehiriçi gezmek kumar gibi bir şey
Lastik kombini yapmak istiyorum ama direk jant lastik işine girsem nasıl olur tel jantla ugrasmayayim

Dostlar sıfır km xtreme Max 200i almış bulunmaktayım bu arazi lastikleri ile şehiriçi gezmek kumar gibi bir şey
Lastik kombini yapmak istiyorum ama direk jant lastik işine girsem nasıl olur tel jantla ugrasmayayim

Aga madem tel jant istemiyordun niye enduro aldın :mrgreen:

edit: tamam hatırladım supermoto yapacagım demişsin. o zaman bi pirelli angel city çifti tak üstüne de çelik siyah jantlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar