Motosiklet Taşıma

Merhabalar, Adana'da yasiyorum.Hafta sonu Gaziantepe gidip Allah'ın izniyle ilk motorumu alacağım CBR 125,en uygun fiyatlı taşıma yöntemleri için sizlerinde fikrini almak istedim,ehliyetim henüz çıkmadı,otobüs bagajı son çarem olacak, önceliğimiz arabayla taşımak hangi tür araçlara sığabilir? Neye dikkat etmeliyim ? Daha önce arabasında koltukları indirip taşıyan varsa fotoğraf atarsa çok memnun olurum.tesekkurler,iyi forumlar

Son düzenleme:
Hocam valla ben de 15 gün önce 10 saatlik yolda getirdim motorumu otobüsle getirdim kafanız rahat olsun hiç problem olmuyor arabadan daha sağlıklı olur motoru yan yatırma derdin yok bi kere otobüsün o kolonlarına yasla bağla sonra şasi den. Araya da bişeyler koyuyor zaten muavin istersen sen de battaniye koy çizilecek yerlerine mis gibi oluyor kafan rahat.

Hocam valla ben de 15 gün önce 10 saatlik yolda getirdim motorumu otobüsle getirdim kafanız rahat olsun hiç problem olmuyor arabadan daha sağlıklı olur motoru yan yatırma derdin yok bi kere otobüsün o kolonlarına yasla bağla sonra şasi den. Araya da bişeyler koyuyor zaten muavin istersen sen de battaniye koy çizilecek yerlerine mis gibi oluyor kafan rahat.

Hocam çok sağolun tecrübenizi paylaştığınız için otobüsle getireceğim galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar