Motosiklet Tasarımlarınız

Burgman'e Koltuk Tasarımı

Evet arkadaşlar, kendi tasarımım, umarım beğenirsiniz, tabi bu gerçekte yok. Photoshop ta yaptım :queen:

Sadece koltuklar değişik, rahatlık amaçlanmış ve arka yolcu arkaya cambazlık yapmadan binip keyifle oturabiliyor, aradaki boşluktan ayağını öbür tarafa rahatlıkla atabilir. Eğer arkanızda yolcu yoksa bile istediğiniz gibi eşya taşıyabilirsiniz, herşeyiyle buna müsait. İki koltukta açılabiliyor,altında küçük bagajlar mevcut, klasik scooter lar gibi yani.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Güzel bi tasarım olmus ama biraz daha kısa olsa daha iyi olur gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tasarıma söz yok fakat, arkadaki yolcu koltuğu boş kaldığı zaman motoru yolda tutmak imkansız olur çünkü arkada paraşütleme etkisini göstericek ve yan rüzgarlarda kullanıcıya rahatsızlık vereceğine eminim...

benim görüşüm böyle haksızmıyım??:wiinkk:

arkadaşlar beğenmenize sevindim, teşekkürler.

nevzat150 kardeş, arka koltuk rüzgardan çok fazla etkilenmez, çünkü arkada yolcu varken rüzgardan daha çok etkilenecektir.Veya arkasına bagaj konan scooterleri düşünün onlar da sonuçta denge etksini azda olsa bozacaktır. Kaldıki bu ağır bir motor ve çokra etkileneceğini sanmıyorum. Zaten öndeki sürücü arkadaki hemen arkasındaki vibrasyonu engeller o durumda.

Tabi isteyen koltukları katlayabilir :)

fena deil ama iki koltuğun arası dolu olsaydı daha güzel görünür bence

mert kardeş, zaten iki koltuğun arasının boş olması gerekiyor, en asıl amaç arka yolcunun motora cambazlık yapmadan binebilmesi, yani ayağını ordan rahatça karşı tarafa atabilir. :wiinkk: Yani bayanları düşünün, bu tür motorlara çok zor biniyorlar, yaşlılar, kısa boyluları falan düşündüğümüzde , onlar için çok rahat olacak

Arkadaşlar, ben 250 cc lik modelini örnek aldım. Bu tabi 400 de olur 650 de :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tmm da motorda yolcu olan motoru binmesini bilmeli...

şöyle anlatayım.. arka koltuk yolcusu: bir ayağı yerdeyken diğer ayağını aya doğru(havaya doğru) kaldırarak binerse tabi zorlanır...

yolcu koltuğuna binerken şu şekilde binilmeli= motorun sol tarafına geçer yolcu. motor rider ı motoru elciklerinden tutarak ve ayakları yerde sağlam-kontrollü basarken; yolcunun sol ayağı, motorun sol artçı ayak peg ine basmalı ve sol ayağının üzerine yüklenip motorun üzerinde tek ayakta dik vaziyeti almalı.... sonra sağ ayağını hafif aralayıp, mindere yerleşmeli yolcumuz.... umarım anlaşılmıştır...

arkadaki koltuğu biraz garipsedim ama güzel olmuş ellerine sağlık... Arka koltuğun arkasına da burgman'la uyumlu bir parça yapılırsa güzel olurmuş , arkası çok boş sanki düşecekmiş gibi koltuk , topcase dicem ama bu seferde çok uzun olur...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mükemmel olmuş....Bu bana fikir bile verdi....Maxi scooter alırsam mutlaka buna benzer birşey dizayn ediem....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar