Motosiklet Tasarımlarınız

Yalnız o Bisan da mobil versiyon olmaz ki Moil yapsın onu Gençlerbirliği gibi.Düşünsenize ducati adama jest olsun diye Moil 999 yapıyor

valla ben begendım hepsı cok guzel ama moped ler bır kac grenaj la cok sık olmus . ama onunla su tasın maz ayaklarını da ortaya alamaz sın . bızım mıllet e gore degıl. :mrgreen:

Umarım begenirsiniz!Elimden geldigince cizmeye calıstım.

...Işte bu inşallah begenirsiniz...

Süper Moderatör (BBRR)
ahada bunu yarın çinliler üretmezse bende bişi bilmiyom ...patentini al çizimin

Çİnlİ Bunu GÖrÜrse Kesİn Üretİme BaŞlar Valla Sonrada Mbİze Satar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa bu honda silwerwing in yeni konsepti değil mi!

BBRR doğru söylemiş çizim güzel paylaşım için teşekkürler klavye mause ve ellerine sağlık

baba cok guzel olmusta insanın bunu üzerinde uykusu gelır..motor dediğin biraz rahatsız olucak...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok uzun yaw. scooTIR heralde bu

Eline sağlık! Bence biryerde topla bu eskizleri.Sonradan "Ben bunları daha önce çizmiştim." dersin,işe yaramaz.BBRR'yede katılıyorum.Hakkı sende saklı olsun.

hocam çok özel çok özgün bir çalışma değil...tüm maxı scooterların kasası buna yakın...farklı birşeyler denesen...yaratıcılık bu değilki...

çizimi bir scooterın üstüne oturtmuşsun...egsoz ve lastikler zaten çizim değil...kes yapıştır gibi bişey olmuş...daha doğrusu olmamış...

mete_han' Alıntı:
hocam çok özel çok özgün bir çalışma değil...tüm maxı scooterların kasası buna yakın...farklı birşeyler denesen...yaratıcılık bu değilki...

çizimi bir scooterın üstüne oturtmuşsun...egsoz ve lastikler zaten çizim değil...kes yapıştır gibi bişey olmuş...daha doğrusu olmamış...
Evet hocam haklı olabilirsin ama inan ki bu daha ilk cizimim....ve profesyonel biriside degilim ama bu yorumda benim için önemliydi saol...
Tekerlek mevzusuda şöyle oldu;Tam 3 saat boyunca ugrastım ve bi türlü motorun üzerine yakıstıramadım gercekten cok kötü durdu...sanki iki tane çember varmıs gibi bişey oldu.Ama bunları koyunca tabiri yerindeyse ''cuk'' oturdu.Bunların göze daha hoş göründügü kesin...

Motorun uzunluguda sanki biraz fazla oldu ama böylede hoş be...Hem dedigim gibi arkadaslar daha ilk cizimim ''mazur''görün canım biraz:pale:

Süper Moderatör (BBRR)
mete_han bişeyide beğen beee ..sanki pablo picasso...sen bana mutluluğun resmini yapabilirmisin ...:p

Bu da baska bi model...:p Ama dedigim gibi profesyonel degilim elimden geldigince:)

Kaç basıyor bu, servisi filan var mı, yakıt tüketimi filan ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar