Motosiklet taksitle alım

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın iki tane topik açılmış. Sebebini anlamadım. Bende bari içeriği değiştireyim dedim. ;Yaklaşık 1 aydır sürekli burada modeller hakkında bilgi edindim. 2000 TL bütçem var. Taksitle almak istiyorum tabi. Siz scooter olarak ne almamı önerirsiniz. Büyük kasalı birşey istiyorum mondial 150 zat gibi. Tabi mecburen çin malı olmak zorunda malûm fiyatlar. Sizler ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Ne scooter ne de çin malı önermem,iki tane çin malı aldım ki biri Honda idi,ikisinden de yok pahasına zor kurtuldum.Scooter'a gelince her virajda düşüyorum ben şahsen.

Arkadaşım alacaksan eğer enduro yada cruiser(Türk diliyle chopper) tarzı bir motor al.Ufak tekerlekli bir motosikletten uzak dur arkadaşım benden sana tavsiye...

Arkadaşlar mesaj yazmış olmak için yazmayın bi zahmet geçerken uğramış gibi adam ne yazmış siz ne demişsiniz. bilgi almak öneri almak için girmiş belliki öneri bekliyor.

2000 ytl lik bi motormu istiyorsun yoksa 2000 peşin gerisinimi taksit yapacaksın. önce buna bi açıklık getirelim. tüm bütçen 2000 ve çin istemiyorsan tvs scoty pop alabilirsin az daha ekleyip ama dediğin gibi kalıplı bi motor değildir. yada KEEWAY alabilirsin çinlerden daha dayanıklıdır yada kymco al 100000 km garantili. tabi herşey bürçenle ilgili...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar