Motosiklet takip sistemi hakkında

Agv

Hayırdır bu reklamı yapılan ürün üzerinden bi kazancınız mı var? Neredeyse sunulan tüm alternatiflere hatta fikirlere laf sokma çabası içindesiniz..
Neyse bu da sizin dünyanız sizinde kendinize göre haklı yanlarınız vardır elbet

katılıyorum telefon fikrini sunan arkadaşa o da bir alternatif demek yerine dalga geçiyor bir de

ots

Selam Dostum söylediğiniz cihazın internet sitesindeki fiyatına baktım Cihaz+servis+montaj 20 tl data paketide 6 tl toplam 26 tl fiyatı var avea hattın kampanyası bu bilgin olsun
Sistemin özelliklerinde dahili bataryadan bahsedilmemiş ama opsiyonel olarak çok özellik sunulmuş aracın uzaktan durdurulması ortam resmi çekme ortam dinleme kontak kapalıyken hareket ederse sms gönderip bilgi veriyor vs...

http://atosis.com.tr/s/24-ay-avea-faturali/

her ay 35lira vermektense 10 liralık bir telefonu motora gömmek ve ayda 5 lira sistem kullanım bedeli vererek hat üzerinden takip yapmak çok daha mantıklı geliyor. Tabi tercih meselesidir kimisi hazırı ister kimisi kendi bildiğini yapar

aynen ben de düşündüm onu , ama sonradan hat kullanım parası, telefonun şarjı bitçek vs gibi sorunları napçam dedim. bi de motor calınınca telefondan da olcaz...
bilmiom bi arkadaşım taktırmış. şimdilik memnunum dedi ama ben motoru değiştirmeden taktırmayı düşünmüyorum şuan için.
izmir araç takip diye aratınca çıkan sitelere baktım ben de..
reklam yapmiim şimdi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar