Motosiklet sürücüsü ve psikolog

Merhaba, belki görmeyenler vardır :)

301070_10150352487549585_595714584_8235152_1554760738_n.jpg

:cat:

motora baslamadan once ve ara verdigim zamanlarda gittigime gore onerme benim icin simdilik dogru. ama bu istanbul trafigi adami cildirtir. sabah sirf desarj olmak icin elimi kolumu sallayip kufurlestim bir arabayla.

çünkü motorcular gezmeye, tozmaya, çırıkçı çıkıkçıya vs.vs. para yetiştirmekten psikoloğa ayıracak parayı gereksiz bulurlar, gibi teori geliştirerek düşünceni desteklemende sana yardımcı olayım...

Bu durumda hiç bir psikolog motosiklet kullanmaz diye bir sonuç da çıkartabiliriz:p

Bu yazıda anlatılan Motosiklet kullanmanın bir terapi olduğu, bu sebeple motosiklet sürücüsünün psikolog yardımına ihtiyacı yoktur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Trafikte o kadar tacizin,sıkıştırmanın,ölümle burun buruna getirilmenin sonucunda o kadar adrenalin + içten edilen sövmelerin arından tabi ki psikoloğa gerek kalmaz :)

ya ınsan harbıden kufur ettıgı zaman kendını deşarj edıo hele bıde kask kapalı ıse adama bakıp bakıp kufur edıosan camda fılımlı ıse deme keyfıne ama yazları da :D tam tersı oluyor antalyada bunun yuzunden 2 tane kask değiştirdim kafada kırarak :D
bence motorsıkletlı bır kısının psıkoloğa gerek duymaz
ONUN PSIKOLOJISI NI BOZAN ŞEY MOTORA BİNEMEMEKTİR....

Çok doğru ama çin malı motorun varsa motorun derdiyle uğraşmaktan kendi derdini unutuyorsun o yüzden psikolog gibi bir etkisi var tabi sorunların temelinde eften püften meseleler varsa abartıp sinir stres yapıyorsan geçerli anca bu.

Çok doğru ama çin malı motorun varsa motorun derdiyle uğraşmaktan kendi derdini unutuyorsun o yüzden psikolog gibi bir etkisi var tabi sorunların temelinde eften püften meseleler varsa abartıp sinir stres yapıyorsan geçerli anca bu.

Neden çin malı motosikletleri bu kadar kötülüyorsunuz ?

kim

Sanırım bu cevap yeterlidir.

Psikolog yerine motor

90329-psikolog-yerine-motor.jpg

Tamer Karadağlı , "Motora binerek stres atıyorum. Psikoloğa vereceğim parayı motora veriyorum" diye konuştu

Bence de doğru bir tespit.Hele ki cross yapanlar tamamiyle dertlerinden kopuyordur.

Neden çin malı motosikletleri bu kadar kötülüyorsunuz ?
Kötü çünkü. Benzin parasından 2-3 kat parayı tamir ve bakıma verdiğim için yine de ayar tutmadığı için, dökülen civatalarını almak için zamanımı nalburlarda geçirtdiği için, yolda giderken dağılacak kopacak gibi hissettirdiği için, motoru yatırınca içinden pas aktığı için, 4 aylık motorun kromajları paslanmaya başladığı için, en önemlisi 2.el değeri olmadığı için kötü.

Kötü çünkü. Benzin parasından 2-3 kat parayı tamir ve bakıma verdiğim için yine de ayar tutmadığı için, dökülen civatalarını almak için zamanımı nalburlarda geçirtdiği için, yolda giderken dağılacak kopacak gibi hissettirdiği için, motoru yatırınca içinden pas aktığı için, 4 aylık motorun kromajları paslanmaya başladığı için, en önemlisi 2.el değeri olmadığı için kötü.

Anladım haklısınız sonuçta kötü şeyler yaşamışsınız.

Bende de var çin malı motosiklet 7 yıldır nerede ise hiç masraf yapmadı şanş işi sanırım.

o kadar delinin arasına motosikletimi bırakmam ben / bırakamam zaten. Ama yok ben delilerin ortasına bırakır giderim diyen baba yiğit varsa dönüşte o motoru liğme liğme bulması muhtemeledir :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar