Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç bi şey için geç değildir. ne kadar yaşadığın değil, o süreyi ne kalitede yaşadığın önemli. motosikletle geç tanıştım ama önemli olan ne zaman tanıştığım değil, bundan sonra neler olacağı daha önemli...
herşeyin Allah'tan hayırlısı. ömrümüz oldukça göreceğiz bakalım. kısmet...
hem bunda da bir hayır vardır. belki daha genç yaşta değil, daha olgun yaşlarımda bu aletle tanışmış olmam daha hayırlı olmuştur...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm 100lük pejoyla 17 yasında basladım,
Ama bu taka bana daha cok bındı, şimdi ilk gözağrımı bulsam hemen alırım Kim bilir nerelerde :silent:ale::salut:
hatay/dörtyol'dayken lise birde pecom vardı, inşaatta çalışıp almıştım.toplama bir pecoydu,daha sonra uzun bir süre sprintir peco kullandım.istanbula taşındı,2007ye kadar motosikletim olmadı,sonra "motosikletim gelince" gidip bi tane aldım.
Ben 13 yasında başladım minsk-125 likle.Ama yani kendimin değil babamındı şimdi kendimin kuba xy100 e m var 16 yaşındayım bana fazlalıkla yetiyor ehliyetim yok ama şimdiye kadar hiç kaza yapmadım valla.inşallah da yapmam.3 senedir motor kullanıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 PM ----------
8 yaşında araba kullanmaya başladım 11 12 yaşında da motosiklet kullanmaya başladım aslında ilk atv sonra motosiklete başladım şimdi 17 yaşındayım ehliyet sınavlarına girdim direksiyon sınavı kaldı 1 aya elimde inş ehliyet
BEN 14 YAŞIMDAYIM ORTA BOY POCKET BIKE KULLANIYORM elemanın celik motor marka chopper var 5 vites onu kullanıyorm zzr 1100 var babam kaldırıyor motoru 50-60 km hıza getırıor ben devam ettırıyorum belkı ınanmıcaksınız vıtesler fln ben atıyorum cbr 600 f var halamın oglunun onu rahat kullanıyorm babam belımden tutup hiç dokunmuyor ben kaldırıyorum öyle işte