Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 gün oldu başlayalı...hala fab nın beton zemininde dön baba dönüyorum.alışana kadar böle. 1-2 sonra fren dur ama ben cok seviyorum herşeye ragmen.yaş mı? cok gec bi yaş galiba.28 yaşşşş
11-12 yaşımda mobiletle başladım.
Bizim yaylada (Elmalı/Antalya) bir akrabam motosiklet tamircisiydi, yazın sıkıntıdan onun yanında çırak gibim takılırdım 2-3 saat, ordaki mobiletlere falan binerdim bağ yollarında mis gibi araç maraç yokdu.
13 yaşında koyde dayımın java ts 350 siyle başladım.ilk yılımda yani 13 yaşındayken babam sayesinde ileri geri yaparak ilk deneyimlerimi atlattım.Artık her sene koye gitmek arzusuyla tatilin gelmesini bekliyorum.
Bu yıl 4. yılım ve daha da zevk alarak bindim javama.:queen:
16'ncı yaşgünümde aldığım Kreidler Flory (50cc) elden 3 vites çoook güzel bir motosiklet ile başladım.....ne günlerdi o günler:mrgreen: her türlü akrobasiyi yaptım o motosiklet ile.....
10 yaşından ufaktım bizim bi abinin mobiletini kaçırıyordum kardeşimle... derken şimdi 19 yaşındayım aşşağı yukarı 10 sene olacak şimdi ise cbr600'e devamm :mrgreen::bounce::cherry:
ben 14 yaşında falandım sene 2000 ortalarıydı motor kiralayıp biniyorduk salak gibi birde açık senete imza atıyorduk yapmamalıydık ama bence güzel günlerdi.
zaten 2001 de de rx135 king aldım.
Orası öyle ama, ara sokaklarda herkes kullanıyor, hatta şu kebapçılardaki, sucularda çalışanların çoğu ufak, onlarda motor değil mi
Ayrıca 10 yaş altı biraz abartı olmuş ya :cherry:
Demiştim ki 10 yaş altına 52 oy var :S