Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?

Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?

• 10dan ufak

Oy: 205 8.4%
  • 10 - 14

Oy: 643 26.5%
  • 15 - 19

Oy: 748 30.8%
  • 20 - 24

Oy: 361 14.9%
  • 25 - 29

Oy: 208 8.6%
  • 30 - 40

Oy: 200 8.2%
  • 40 - 50

Oy: 52 2.1%
  • 50den yaşlı

Oy: 11 0.5%

• Kullanılan toplam oy
    2,428
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
8 yaşında babamın mobiletini kullandım ve ilk kazamı 8 yaşında yapmış oldum hiç unutamam mobilet bionik siyah renkli pedallı plaka yok ruhsat yok kask yok ehliyet yok mobiletle edirneye giderlerdi dayım la babam

ilk motoru çocuktum futbol sahasında kiralardım yaşım12 idi şu ana 38 im 3yıldır sürekli biniyorum ne zaman inerim heralde öldüğümde diyorum

9 yaşındaydım ve hayatımda kazayla ılk tanıstığım andı :D
ilk bınıs ve ılk kaza :D
ama bu benı sanırım dahada tetıkledı 11 senedır motor sevdalısıyım askere gidicem diye motorumu sattım ama onu çok ozluyorum :(

doğduğundan beri motosiklet üzerinde olanlardanım..babadan motorcu olanlardan yani..91 model Kawasaki KB100 RTZ ilk sürdüğüm motordu..2 zamanlı canavar.. GTO125 die yurt dışı modelleri var.. ayrıca şu 17 yaş muhabbeti ne saçma..yasalara uymakmışş..yasayla ne alakası var..ben de yıllardır soruyorum bu millet niye bu kadar geri diye..sen evladına küçük yaşta doğru şekilde ve bilinçilice öğret ki ilerde yollarda aptal insanlar kol gezmesin..herkese diil sözüm kesinlikle..çok sonraları başlayıp çok iyi olanmlar da var ama doğru olanın çekirdekten yetişmek olduğu da aşikar..yanılıyor muyum..??

17 yaşında 350cc rus.la başladım hiç bir sorunda yaşamadım sanırım motorun 80-90 km geçmemesinin bunda payı büyük ,daha fazla basınca vibrasyondan hergele at gibi üzerinden atmaya çalışıyordu:p

12 yaşında kilisde arkadaşımın scooterlan başladım 15 yaşında kendi motorumu aldım yaklaşık istanbulda 11 senedir motorsiklet sürüyorum

14 yaşımdan beri motorun üstündeyim ve Birfiil günde 12 saat su dağıtıyodum kar kış demeden 1 ay öncesine kadar :queen: Ve şimdi ehliyetimi aldm 18 yaşndayım ve sigortalı bir iş peşindeyim :)

33 yaşında başladım. Gaza gelmeye çok müsait bir araç olduğu için, biraz daha olgun yaşlarda ve otomobil ile belli bir trafik tecrübesine sahipken başlamanın uygun olduğunu düşünüyorum.

18 yaşında iken otomobil sürdüğüm gibi motor kullanıyor olsaydım şu anda yaşıyor olmam düşük bir ihtimaldi.

Genç ama bilinçli, iradeli arkadaşlarımı tenzih ederim.

18 yaşında başladım fakat kendi motorum yoktu arkadaşımın bi tiger 250 si vardı 1 yıl onla takıldım 6 ay yaya kaldım sonra bi qm 250 aldım 1 yılıda bu motorla deviriyorum işte durumlar böle :)

33 yaşında başladım. Gaza gelmeye çok müsait bir araç olduğu için, biraz daha olgun yaşlarda ve otomobil ile belli bir trafik tecrübesine sahipken başlamanın uygun olduğunu düşünüyorum.

18 yaşında iken otomobil sürdüğüm gibi motor kullanıyor olsaydım şu anda yaşıyor olmam düşük bir ihtimaldi.

Genç ama bilinçli, iradeli arkadaşlarımı tenzih ederim.

Kesinlikle katılıyorum:)

17 yaşında başladım İnşallah devamı gelçek Allah nasip ederse hep kullanmayı istiyorum :)

12 yada 13 tam hatırlamıyorum ama Çok ilginç bişekilde başladım İlk motorumu bana dayım almıştı yazın karne hediyesi olarak abimle kuzenime telefon ve cep telefonu almışlar bana almamışlar kücüğüm diye :D sızlanınca bi gün telefon geldi dayım bana bir motor almıs 50 cc kazalı bişeydi motoru hala kullanıyorum Allah dayımdan razı olsun o olmasa belki hiç başlamıcaktım.

12 yada 13 tam hatırlamıyorum ama Çok ilginç bişekilde başladım İlk motorumu bana dayım almıştı yazın karne hediyesi olarak abimle kuzenime telefon ve cep telefonu almışlar bana almamışlar kücüğüm diye :D sızlanınca bi gün telefon geldi dayım bana bir motor almıs 50 cc kazalı bişeydi motoru hala kullanıyorum Allah dayımdan razı olsun o olmasa belki hiç başlamıcaktım.

güzel olmuş gerçekten biz daha böyle bir fırsat yakalayamadık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar