motosiklet sürmenin yaşımı olur

Ben bu yaşımda çürümüşüm be.Yeni nesil dökülüyo walla:)
Amcam eski toprak vallaa helal olsun :cat:başka birşey demiyorum

vay be helal olsum amcama... Tebrik ederim o yasta halen daha motosikletle gezebiliyo... :mrgreen:

Amcamı tebrik ederim, umarım bizde o yaşta hala motosiklet kullanıyor oluruz.Tabiki amcamı görüntüleyen ümmet abimede teşekkürler.:rendeer:

umarım hepimiz, 65-70 yaşlarımıza geldiğimizde bu yazdıklarımızı hatırlarız. büyüklerimize biraz daha saygılı olmayı unutmayalım

Yollardaki tüm büyüklerimize saygılarımızı ilet Ümmet abim.:rendeer:
Discovery'de belgesel seyrederken 2.dünya savaşı gazisi İngiliz bir amcanın motor korumaları üzerinde olduğu halde motor kullanıp savaştığı yerleri gezdirmesini seyretmiştim.Amcamız 82 yaşındaydı.Demekki İngilizlerin bizden feyz alması gerekiyor.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bizim ümmet abimizin de abisi varmış yollarda:) helal olsun amcaya!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
syht

Aramızda görmek isteriz :cherry:

adresi verdim,çok yakında armıza katılcak söz verdi kendisi,öğrenecek çok şey var kendisinden.evinde bilgisayar ve internet mevcut olduğunu söyledi,böyle sitelerden heberim yok dedi.ben biraz sitemizden bahsedince gözlerindeki pırıltıyı inanın görmenizi çok isterdim.

şu an 51 deyim allah ömür verirse 75dede 80dede kullanırız inşallah.motor sevdasının yaşımı olurmuş ...yeterki allah sağlık sıhhat versin..ayrıca o stikırlara bir kongre üyesi olarak laf söyletmem ümmet beyin fenerbahçe stıkırını biraz daha büyütmesi lazım:):cat::rendeer:

Son düzenleme:
vallahi dicek hiç bisi yok helal olsun diyorum çok güzel bi örnek motor sevdalılarına :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar