Aynen dostum ios işletim sistemi ilk bi açmadı sonra açtı işletim sistemi ile değil de site ile ilgili bi hata mevcutGuzel bir calisma, biraz once pc ile uye olup bir seyler yazdim ama telefon ile acamadim...
Bu arada bir kac sorum olacak ilk kez oyle bir ortama katilicam:
1) ekside cok yaparlar (bkz: xxx) yaparlar xxx'e tiklayinca falan o konuya gidersin bu is nasil olucak?
2)tiklanicak link seklinde nasil konulur?
3) yine eksiden ornek veriyim, bir sey yazar yukarisinda * isareti olur ustune gelince bi aciklama yazar bu nasil yapilir?
Bunun disinda tavsiyelerinize fazlasiyla acigim iyi forumlar.
@telike telefonunuz iphone 5 mi acaba benimki acmiyor da sayfayi....
sözlügümüz uçmus arkadaslar.
bilmedigin tanimadigin adamlara güvenip is yapmaya kalkarsan böyle oluyor demekki.
sozlukspot.com yoneticilerine mesaj attim ama böyle bir açilip bir kapanacaksa devam etmenin zaten bir alemi yok.
hiç bir seye yanmam emek verip biseyler paylasan arkadaslarin emegine yanarim.
Saniyorum domain falan alip kendi kontrolumuzde bir sozluk kursak daha iyi olacak.
Ben bir arastirayim olacak tarafi varsa yeni bir denemede görüsmek üzere.
Si,nirlerim bozuldu sözlügü basip herkesin kafasina anayasa kitapçigi atasim var.:jocolor:
sözlügümüz uçmus arkadaslar.
bilmedigin tanimadigin adamlara güvenip is yapmaya kalkarsan böyle oluyor demekki.
sozlukspot.com yoneticilerine mesaj attim ama böyle bir açilip bir kapanacaksa devam etmenin zaten bir alemi yok.
hiç bir seye yanmam emek verip biseyler paylasan arkadaslarin emegine yanarim.
Saniyorum domain falan alip kendi kontrolumuzde bir sozluk kursak daha iyi olacak.
Ben bir arastirayim olacak tarafi varsa yeni bir denemede görüsmek üzere.
Si,nirlerim bozuldu sözlügü basip herkesin kafasina anayasa kitapçigi atasim var.:jocolor:
Sözlük tamamen uçmuş, sunucudaki yedeklerden geri getirirlerse ne ala
Bu işe önem veriyorsan bir domain al, Fransa'daki güvenilir firmaların birinden de uygun bir host paketi alırsın.
Sözlük scriptleri genelde PHP olduğu için Linux hosting almalısın.
Sana uygun fiyatlı bir de script buluruz. Bu konuda ücretsizlere bakmamak lazım, çoğu sorunlu olur.
Toplam masrafın 100 - 150 Euro olabilir. Çok para değil ama ufak iki reklam alsan masrafını alırsın zaten.
Hosting bilgilerini bana iletirsin. Sözlüğü kurup güvenlik ayarlarını da yapar ve anahtarlarını eline veririm![]()
http://www.seslisozluk.net/fairings-nedir-ne-demek/
Ayrıca,
Google a karenaj yazın size ne demek istediğinizi soracak. Kelimenin doğru şekilde Türkçe de kullanımı grenajdır. Siz istediğinizi söyleyin ben sizi anlıyorum,sıkıntı yok.
Sözlük şu an açık.Başka bir arkadaşımız da bir moto-sözlük girişiminde bulundu.İnşallah o sözlükte uçmaz.;
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148998-motosiklet-sozluk-acildi.html
Sözlük şu an açık.
Fakat tekrar kapanmayacağının bir garantisi yok.
Kafanıza göre takılın.
Yürürse yürür.
Yürümezse gittiği yere kadar.![]()