Motosiklet sis farı

Keşke birşeyler sorsaydın da neye yardım edeceğimizi bilseydik!!!
Ayrıca 125watt değil, 15 watt, iyi inceleyin. 125 watt lık ampul kadar ışık veriyor denilmiş. Ben bunlardan ısmarladım 2 adet, halen gelmelerini bekliyorum.

O zaman ben sorayım. Bu fiyata 1 tane mi geliyor 2 tane mi?
Çakar özelliği varmı?

O zaman ben sorayım. Bu fiyata 1 tane mi geliyor 2 tane mi?
Çakar özelliği varmı?

E onlar da linke tıkladığınızda yazıyor zaten, google translate ile İngilizce bilmek de gerekmiyor.
Package included:
2X 125W CREE U5 LED Light (2 Adet yani)

Features:
Waterproof, dust-proof, rust-proof, anti-collision, anti-corruption, spot beam for extreme conditions.
3 build-in modes operations(high Beam, low Beam, Flashing)(parlak ışık, sönük ışık, çakar).

E onlar da linke tıkladığınızda yazıyor zaten, google translate ile İngilizce bilmek de gerekmiyor.
Package included:
2X 125W CREE U5 LED Light (2 Adet yani)

Features:
Waterproof, dust-proof, rust-proof, anti-collision, anti-corruption, spot beam for extreme conditions.
3 build-in modes operations(high Beam, low Beam, Flashing)(parlak ışık, sönük ışık, çakar).

Cevap için çok teşekkür ederim. Mobilden girdiğim için ilanı tam inceleyemedim de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------

Hocam bu da aynı ürü değilmi?
Neredeyse yarı fiyatına?
http://www.aliexpress.com/item/125W-Motorcycle-CREE-U5-LED-3000LMW-Low-Beam-Driving-Fog-Head-Spot-Light-Lamp-Headlight-Free/32247027547.html

Ben de aynı ürünü aliexpress ten almak üzereyim ama kafamdaki şüphe tam olarak geçmedi :) 2 tanesini 49 USD ye buldum en uygun.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Aynı sis farlarını Tiny Deal diye bir çinli siteden çifti 47.50 $ ödeyerek aldım. güçlü, zayıf, çakar olmak üzere üç modda çalışıyor. Kargo ücretsiz 40 günde geldi.

Servisten...

Karşıdan...

Sisler kapalı,

Sisler açık.

Güven hocam resimler çok faydalı oldu teşekkür ederim. Bu fiyata alınır bu ürün.
Acaba satıcıya not kısmına ne yazmamız gerekir? Bir akıl verir misiniz?

Yarı fiyatına ama üründen de 1 tane gönderiyor. Diğeri 2 taneydi.

Benim aldığım satıcının ebay linki: LİNK
Tanesi 20-21$(amerikan doları) civarına geliyor sanırım kargo ile birlikte. Satıcı 17.02.2015 tarihine(yarına) kadar ebay'den uzakmış. İnceleyin derim.

Tanesi 16$+free shippingli buldum ama satıcının elinde 1 adet kalmış.satıcıyla konuşup daha fazla temin edilirse link atarım

Güven bey resimleriniz çok yardımcı oldu teşekkürler

Son düzenleme:
Cree çin malları arasında kalitesi gayet ii bir marka.
Alırken aynı ürünün cree si varsa onu tercih edin. Yoksa da kötü olacak diye birşey yok.Hepsi yakın ürünler.

%50 indirimde yakalayıp 10 $ dan iki tane aldım.bilmeniz gereken konu bunlar delici sisler önünüzü top gibi aydınlatıyor.

3 modda çalışıyor her voltaj kesilip akım verildiğinde değişiyor .az ışık çok ışık ve çakar olarak

karşıdan gelen araçlardan çokça selektör yediğimden (olabildiğince aşağı ayarladığım halde) ve de kendi kendine arada çakara geçmelerinden dolayı ısınamadım kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar