Benzin 5 TLye yakın olursa o fiyatların olması normalYakında giydiğimiz donun bile vergisi olacak :santa:
toprağam sen şu sigorta acentesinin numarasını verde bende onlara yaptırayım4 ay önce Kanuni ST GT250 R -2010 model - 90 TL yaptırmıştım. Ergo Sigorta
2 ay önce Mondial Xtreme Max - 2012 model - 21 TL yaptırmıştım. Güneş Sigorta
Arkadaşlar sakın adapazarına gelip de motosiklet ile kaza yapmayın. Sonra fazladan para ödemek zorunda kalırız![]()
toprağam sen şu sigorta acentesinin numarasını verde bende onlara yaptırayıml:
malum 15 gün sonra benimde yaptırmam lazım![]()
35 plakalı 125 lik scooterimi 29 liraya yaptırdım...
06 plala 2005 fazer imi 52 liraya yaptırdım...
saol toprağam bakalım bana kaça yapacaklar.Panpa trafik şubenin önüne gel. Kapıda dikilen memura sırtını ver. Korkma arkanda devlet var. Tam karşında duran acente. Dükkan içinde paspas gibi köpek var. Bol tüylü.
Ona bi tekme at gir içeri. Dükkan mı hayvanat bahçesimi bu ne rezillik arkadaşa 31 TL den (Ben yanlış hatırlamışımale: ) sigorta yapmışsınız ben 20 TL den istiyorum de.
Ya dayak yersin yada yaparlar :queen:
06 plakayı hangi sigorta şirketinden sigortalattınız acaba?
yahu benimde sigorta geçeli 1 hafta oldu 2010 s&t gt 250 comet 'e en uygun 119 tl fiyat bulabildim ama yaptırmadım, geçen sene 2011 tvs apache'yi 42 tl'ye yaptırmıştım, fiyatları görünce gözüm korktu, biraz daha araştıracağım.4 ay önce Kanuni ST GT250 R -2010 model - 90 TL yaptırmıştım. Ergo Sigorta
2 ay önce Mondial Xtreme Max - 2012 model - 21 TL yaptırmıştım. Güneş Sigorta
Arkadaşlar sakın adapazarına gelip de motosiklet ile kaza yapmayın. Sonra fazladan para ödemek zorunda kalırız![]()