- Konu Yazar
Arkadaşlar merak ettiğim bir soru var. Ben motorumu yeni alacağım ama babam almamam yönünde niye dedim diyorki olduki kaza yaptın motorun akskosu sigortası var mı ? Hem kendi motorunun masrafını hem diğer araba kullanıcısının araç masrafını hem sağlık amsrafını hem diğer kullanıcının sağlık masrafını ödeyecek mi ? Şimdi benim bildiğim kadarıyla motoru alırken zorunlu taşıt sigrotası var bunu biliyorum ? Bu ne işe yarıyor peki ?
Olduki arabanın birine vurdum ve araba da Q7 mesela adamın ön kaporta göçtü. 10.000TL masrtafı oldu. Bunu ben mi ödeyeceğim ? Benim motorumun masrafını kim ödeyecek ? Motorun kaskosu olur mu ? Kasko bunları ve sağlık masraflarım ıöder mi ? Lütfen kasko-sigorta-taşıt sigortası hakkında bilgi verin bana arkadaşlar
Olduki arabanın birine vurdum ve araba da Q7 mesela adamın ön kaporta göçtü. 10.000TL masrtafı oldu. Bunu ben mi ödeyeceğim ? Benim motorumun masrafını kim ödeyecek ? Motorun kaskosu olur mu ? Kasko bunları ve sağlık masraflarım ıöder mi ? Lütfen kasko-sigorta-taşıt sigortası hakkında bilgi verin bana arkadaşlar
Moderatör tarafında düzenlendi: