Motosiklet severlerin izlemesi gereken videolar filmler??

arkadaşlar Barkın Bayoğlu'nun izlemediğim videosu kalmadı izlenecek öneriniz var mı? Film olur böyle altın elbiseli adam gibi anlatanlar falan? yani motorcuların kesin izlemesi gerek dediğiniz birşey var mı?

Youtube'a motorcycle accidents yaz kazaları izle. Kimden kaynaklanmış, sürücü nerde nasıl hata yapmış, kaza sebebi neymiş izlemesi bile gerçek hayatta o hataları yapmamak için faydalı olacaktır. İngilizce biliyorsan BaronVonGrumble adlı kullanıcıyı kesinlikle takip et derim, eğlenceli.

L

lawyer_16

http://www.youtube.com/user/huertekin/videos uğur ertekin hoca'nın videoları yol ve şerit takibi, trafikte motor kullanmak ile ilgili birçok bilgiye ulaşacağınız videolardır. tekrar tekrar izlenmesi gereken videolardır 3-5 kere izlemek yetmez.

youtube kontra teknıgı yazınca 3. sırada falan 1 saatlık yabancı bı vıdeo cıkıyor turkce alt yazılı mutlaka ızlenmesı gereken bır vıdeo calıfornıa superbıke school un sanırım ordan alıntılar falan da var cok egıtıcı bır vıdeo

http://www.youtube.com/watch?v=vmOBZ9u0mag ''Bileğin dansı'' Bence hepimizin izlemesi gereken bi film

kesinlikle izlenilmesi gerekli :cat: Keith Code der susarım :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

youtube kontra teknıgı yazınca 3. sırada falan 1 saatlık yabancı bı vıdeo cıkıyor turkce alt yazılı mutlaka ızlenmesı gereken bır vıdeo calıfornıa superbıke school un sanırım ordan alıntılar falan da var cok egıtıcı bır vıdeo

Twist of The Wrist :wiinkk:

Son düzenleme:
Film olarak hatırladıklarım :

-Torque
-Biker Boyz
-Fastest (belgesel tarzında)
-Wıld Hogs
-Motorcycle Diaries
-Easy Rider
-One Week
-Ghost Rider

Dizi olarak Sons of Anarchy 'yi şiddetler öneririm. 6 sezondur izle izle bitmez ama en chopper düşmanı adamı bile kendine sevdirir.

Youtube' da da Vecci87, Seifee07, Meddes, YoungRider125cc, BikerOfAmsterdam, Mark Nowhereman, RoyalJordanian ve Virus Rider' ı takip edebilirsin. İyi eğlenceler :)

Son düzenleme:
Film olarak hatırladıklarım :

-Torque
-Biker Boyz
-Fastest (belgesel tarzında)
-Wıld Hogs
-Motorcycle Diaries
-Easy Rider
-One Week
-Ghost Rider

Dizi olarak Sons of Anarchy 'yi şiddetler öneririm. 6 sezondur izle izle bitmez ama en chopper düşmanı adamı bile kendine sevdirir.

Youtube' da da Vecci87, Seifee07, Meddes, YoungRider125cc, BikerOfAmsterdam, Mark Nowhereman, RoyalJordanian ve Virus Rider' ı takip edebilirsin. İyi eğlenceler :)

Hotfıyıls'ıda tavsiye ederim :queen::queen:
Ben o kelimeleri değil ezberden google'dan 2 saatte yazardım yaw :p

FASTEST türkçe altyaziki var kesinlikle izle bide youtube kle621 var yaşlı çılgın bi adam ben takip ediyorum eğlenceli

WHY WE RIDE / BİZ NEDEN BİNİCİYİZ?

Fragman gönderiyorum. Tam sürüm indirip izlemelisin.

http://www.youtube.com/watch?v=AxGNI4jpzL4

Bunun türkçe altyazılısını bir türlü bulamadım allahını seven bulsun.

Kardeşim bunun için www.turkcealtyazi.com' a üye oldum çeviri yapan arkadaşlara mesaj attım "Arkadaşlar bunun çevirisini yaparsanız çok dua alırsınız sizden ricam bunun çevirisini yapıverin" diye. 2 ay oldu henüz cevap gelmemiş... ::surprise

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar