Motorda ses sistemi saçma, yolda giderken açmak daha saçma, telefon varken de kalkıp motora ses sistemi duble saçma. En saçması da motorla bir yere gidip içip o motorla geri diönmek.!!!!(bana göre)
Müzik dinlemek isteyen telefondanda açabilir. Motosiklette ses sistemi çok itici duruyor ayrıca. Bi ara apaçinin birinde görmüştüm, son ses oyun havası dinleyerek yol alıyordu, onun yerine ben utanmıştım. :santa:
olaya farklı bir boyut katayım,
bence motosiklet kullanırken kulak tıkacı bile tehlikeli.
her daim dısardaki sesleri ve motorun sesini duymamız lazım,
lazım ki en ufak bir aksilikte erken teshis ve tepki verebilmek için.
buda benim düşüncem...
görmemiş gibi oyun havası açıp angara havası açıp yolda gidersen saçma tabi...
benim motorumda var hoparlörler grenajın altında görünmüyor...kamp ortamında veya motorunun bakımını yaparken yol kenarında dinlenirken canın sıkılınca açıyosun...telefonla açın bakayım yarım saat ondan sonra ince uçlu şarj aleti ararsınız![]()
aynı düşüncedeyiz ben dışarının sesini alamadımmı kendimi bir tuhaf hissedip motora hakim olamıyorumbir korku oluşuyor
![]()
kulak tıkacıda şöyle...adı tıkaç diye %100 tüm sesi kesmiyor..rüzgar sesini kısıp motor ve korna seslerini duyabiliyrsunuz...uzun yolda rüzgardan kafası şişmeyen anlayamaz tıkacın kıymetini.her yola giderken yanıma alırım 2 3 paket.
şehir içinde olmaz ama uzun yolda şart.