motosiklet seçimi

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ve size aklımı çok kurcalayan birşeyi anlatıcam bu konu hakkındaki fikirleriniz için şimdiden teşekkürler...
yeni bir motor almak istiyorum.benim gönlüm cbr 125r dan yana ama babam ve çevremdekiler cbf 150 al rahat edersin diyor.daha önce honda activa ve piaggio x9 kullandım.benim gönlüm cbr 125r dan yana cbf nin tipi hoşuma gitmiyor ve ben tipi hoşuma gitmeyen bir motor kullanamam.ilk manuel vitesli motor kullanma deneyimim olucak bu arad 16 yaşındayım yazın motor ehliyeti alıcam ve 4 seneden beri honda activa kullanıyorum.yaklaşık 5000 km yaptım ve şehir içinde baya kullandım.cbr ı kullanırım gibime gibi geliyo.

şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim...

saygılarımla...

kardeş bence babanı dinle ve cbf al derim.Bence o motor biraz daha kaslı görünüyor ve daha rahat kontrol edersin.Hem tekerleride biraz daha kalın gibi.Cbr 125 görüntü olarak belki daha iyidir ama dediğim gibi sen cbf al bence.

önce yorumun için teşekkürler... ama bi yandan da motor mantık işi diil de duygu işi diil midir??? :)

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Başlık içerik hakkında bilgi vermeli ve doğru kategoriye açılmalı. Yeni olduğunuz için ben ikisini de hallettim. Lütfen biraz daha dikkat. Ayrıca forum kurallarına göz atmanızda fayda var
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

yazın ehliyet alamazsın 17 yaşını bitirmen lazım girmen değil.
ayrıca 12 yaşından beri motosiklet kullanıyormuşsun.çok iyi birşeymiş gibi buraya yazmışsın.şiddetle kınıyorum:farao:

Valla motor duygu işi ama duygularından çok güvenliğine önem ver bence.Bne duygusal olarak 600rr filan istiyorum ama bak olmuyor cup'la geziyorum.Eğer zamanında ilk motor olarak 600rr alsaydım şu an burada yazı yazıyor olamazdım heralde.Bnce motoru mantık olarak al duygu değildir yani bu iş.Önce tecrübe bence.

Ama seçim senin tabi ben olsam cbf alırdım hiç olmazsa arkasında sepetide var:) Motorda mantığı asla elden bırakma! samimi söylüyorum..

kusura bakmayın bi dahaki sefere daha dikkatli olurum...
ayrıca marefb arkadaşım zaten ben yazın motor ve ehliyet alıcam ama şimdi karar vermek istedim...korumalıkları motorla birlikte alıcam o sorun diil...

yorumlarınız için teşekkürler benim bi sorum daha olucak...
benim arkadaşlarım 16sında ve şu anda motor ehliyeti kurslarına gidiyolar ve 17 olmadan sınava giriceklermiş ve tam 17yi doldurdukları zaman ehliyet alıcaklarını söylüyorlar doğruluk payı nedir arkadaşlar??

yardımcı olursanız sewinirim...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar