motosiklet seçimi

Arkadaşım ben olsam o alacağın korumaları almazdım madem para kısıtlı güzel bir motor al 125cc bi süre sonra kesmez seni bendede var 125cc 120km süratde yapıyor ama bana yetersiz geliyor
Arkana yolcu(artcı) koyarsan hissediyosun farkı , 90km den sonra sarsıntı(vibrasyon) olabilir kasa ağır zaten 250cc kasasına koymuşlar 125cc motoru
Suzuki Intruder 600 var 5bin ytl çıkarabilirsen
Keeway Supershadow 250 2silindir 250cc motosikletler içinde iyi deniyor V motor olduğu içinde güzel duruyorlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alp_tunay'a sor bakalım kaç kere bozulmuş motoru (Alman MZ)? Bir de sıfır km Çin malı motoru olan birine sor...

Memnunlar mı onuda sor :)

Vallahi billahi hiç yolda kalmadım...Büyük arızada yapmadı....Piston yarı yerinden kırık halde 2 kere bursa 1 kere antalya yaptım...İstanbul yaparken bi açalım dedik baktıkki piston kırık...Ama keyfe keder açtık arıza falan da yapmamıştı.....

Hala ilk aldığım gibi....Hiç bir şey yapmadım sadece pistonu değiştirdim o kadar...25 ytlm gitti geçen sene....Harcadığım para sadece aksesuarları....:cat: :cat: :cat: :cat:

Arkadaşım ben olsam o alacağın korumaları almazdım madem para kısıtlı güzel bir motor al 125cc bi süre sonra kesmez seni bendede var 125cc 120km süratde yapıyor ama bana yetersiz geliyor
Arkana yolcu(artcı) koyarsan hissediyosun farkı , 90km den sonra sarsıntı(vibrasyon) olabilir kasa ağır zaten 250cc kasasına koymuşlar 125cc motoru
Hem 0 hemde ucuz 250cc motor olarak Bisanın chopperi var piyasada 250cc 2silindir V motor olduğu hemde tel jant olduğu için kaliteli duruyor 4bin ytl gibi fiyatları
Yada bu var http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=52334&AdId=3302653

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=996&AdId=2936625

Valla arkadaşım o korumaların en az birini bile takmadan yola çıkan adamın akıl sağlığından şüphe ederim hiç kusura bakma bu tavsiyen hiç akıl kârı değil

Sonra gene alırsın elin bollaşınca benim düşüncem bu , ve sakın korumaları takınca kendini güvende hissetme sadece asfalta düşünce korur onlar seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar