Motosiklet pazarı

İstanbulda cumartesi veya Pazar günleri , 2.el motorsiklet pazarı kurulan bi yer varmı ? :rendeer:

eswkiden karta oto pazarında vardı ama orasıda tasındı.şimdi sultanbeyli oto pazrının altında var ...oda pazar günü oluyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
topkapı da kurulana gecenlerde gittim saece sukutur ve cinsi modeller var.
ikitelli otosanayide race endoru touring tarzı motorlar varmış tecrübeli bi abi söledi

hayırlı günler

bencede sahibinden.com' bakarsan ii olur çunku 12000' fazla motor var her çeşit ardını bulabiliyosun bide acil satılık çok fazla oluyo orda piyasa fiyatının altında çok motor var

Ben Türküm, dilim de Türk :)
Şimdi akıllılar çıkıp rumuzun neden dishy demesin, çünkü İngilizce'de karşılığı yok dishy nin.. Tamamen uydurmasyon.. :p

bursa'da şirinevlerde var hacıvat minibüsleri gidiyo ama işe yarar hiçbişey bulunmuyo

Motosikleti
Forza250-cygnusL
motosiklet :)

Söyleye söyleye dilimde tüy bitti.. :p

Yakında dilini traş etmeye başlarsın..... Arko köpük kullan ha.... Sakın derby kullanma....:queen::queen::queen::queen:

Moturpisihlet desek ne motur desek ne kıs........

Gönüller bir olsun....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Türküm, dilim de Türk :)
Şimdi akıllılar çıkıp rumuzun neden dishy demesin, çünkü İngilizce'de karşılığı yok dishy nin.. Tamamen uydurmasyon.. :p

seninki dişilerin gülşHen versiyonu dishy, yani türkçemizi daha az kullanmamızı sağlayacak :pr: ingilizcede yan ynaa geldiklerinde hy sesleri i die okunur sende burdan faydalanmışsın yanlış bilgi vermeyelim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar