Motosiklet Pazarı

Arkadaşlar İstanbul Avrupa Yakasında motosiklet pazarları hangi günler nerelerde kuruluyor???:silent:

Arkadaşlar halaa cevap yazan yok mu yaw?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ben motosıklet pazarı dıye bısey duymadım artı ınt. her ıstedgın modelı bulursun artı magazalara gıdıceksın coğu 2. el satıyor nede olsa başkada bılemıcem vala yada belkı normal araba pazarlarında motor satanda olabılır

arkadaş pazarda daha ucuz olur die sormuş galiba...
benim öyle bir pazar olup olmadığından haberim yok ama bence senin çeşitli internet sitelerine bakman lazım bu konuda.mesela gittigidiyor.com war.
orada bulamazsan sahibinden.com war.bunlara benzer birçok site daha war.
buralara bakarsan pazarlarda dolaşmana gerek kalkmaz:cat:

Pazar günleri Topkapı da Zeytinburnu anadolu teknik lisesinin önünde 30 40 bilemedin 50 motoluk bi pazar oluyo . İstersen bi bak oraya .... trramvaydan geçerken görürsün

sene 98-99 'larda eskişehirde motosiklet pazarı olurdu pazar günleri herkes motosikletini getirirdi mz marka motosikletimi bahsi geçen pazarda satmıştım aradan yıllar geçti ama o pazarların tadını hala unutmadım hem sohber ortamı olurdu hemde ticaret keşke her ilde olsa bu tip motosiklet pazarları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
musartar hala o yerde pazar kuruluyormu ben kaltı biliyom way be

walla en güzeli www.sahibinden.com tıkla bi dünya elinin altında olsun ben motorumu ööle aldım iyikide girmişim o siteye

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar