Motosiklet Park Teknikleri

*cocuk parklarindan uzak bir yerde olmasina dikkat edelim

:cat:

ve apaçilerden...:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vosvosumu yıkamacıda ladanın arkasında sıralamıştım ,bir de ne göreyim adam geri gei manevra yapıp kontak anahtarına dokunmadan tampona bindirdi. Şimdi düşünün motorumuzun halini, siz siz olun sakın ha dar olan araba arasına parketmeyin:cat:

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Eline sağlık ..paylaşım için teşekkürler .

Abi bilgi için çok teşekkürler.. Bir çoğunu unutmayacağıma eminim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erik,vişne,karadut ağaçlarını hiç düşünmemiştim,teşekkürler

MFM

çok güzel paylaşım saol abi fakat bişey söylemek istiyorum sürekli alışveriş yaptığım fırına abi motor bi 10 15 dk kalsın biyere gidip gelicem dedim damam yeğenim damam ne demek dedi 20 dk sonra sanırım geldim motorun yeri değişmiş :S motorda alarm var direksiyonu kitli ve yaklaşık 190 kilo ağırlığında almış götürmüşler gerekçe patronu arabayı oraya çekermiş :S:S direksiyon kilidi alarm pek işe yaramıyor bağlamak lazım çünkü hala bisiklet muamelesi yapılıyor malesef. yaklaşık 5 dakika bağırıp çağırdıktan sorna ordan ayrılmak zorunda kalıyosunuz

ALINTIDIR:

*Motoru arka tekerlek kaldirima gelecek sekilde birakin. Boylelikle otomatik olarak yokus yukari parketmis olursunuz. (Asfaltta su icin verilen meyil daima kaldirima dogrudur) Ve motoru geri geri yola cikartmaniz gerekmez. Bu hem zor, hem gelen trafigi kasktan dolayi kontrol edemediginiz icin tehlikelidir

yazı çeviri olduğu için haliyle de batı ülkeleri için yazıldığı için bizim ülkemizde böyle bir meyil yoktur, bilhakis su yola akar. her neyse derdim bunu eleştirmek değildi.

Yazanı açıklamaya çalışayım zira eminim siz de kafanızda somutlayamamaşınızdır. Motoru yokuşa dik koymayın aksi takdirde yokuş aşağı kayabilir, önü, arkası yokuşa bakıyor farketmez siz koymayın.

yani şu yokuş ise:

----------------

siz de motoru yokuşa paralel olarak yani şu şekilde parketmeyin:

--

çapraz şekilde koymak biraz mantıklı gibi ama trafikte o da zordur, en iyisi açılı koymak ki o da aşağı yukarı şöyle birşeydir (yazıda tarif edilen de)

yokuş:

-----------------

motor:
/
/

bu durumda önü de yokuş yukarı bakarsa kolay kolay bir sorun olmaz.

güzel paylaşım düşünemeyeceğim şeylerde var içinde eline sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar