motosiklet pantalonu

herkese merhaba, kış iyice bastırmadan pantalon almak istiyorum. ama kararsızım. korumalı pantalon yada pantolon yağmurluk ve dizlik mi önerirsiniz?

bildiğiniz fiyatı uygun ve kaliteli modeller var mı? nerde?

benim gibi birçok arkadaşada faydalı olacağına inanıyorum. cevap verirseniz sevinirim.:rendeer:

herkese kazasız, terörsüz günler

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende düşünmekteyim, henüz Cerrahinin test etmek için adına fırtınalı havada buluşma düzenlediği pantolon harici hiç bir bilgim yok.:cherry:

Cerrahi şu senin pantolonu ve fiyatını anlatsana biraz...

Diğer arkadaşlarıda bekliyoruz, marka, fiyat, resim, kişisel yorumlar v.b. detaylar önemli.

Elinize sağlık güzel bir başlık olmuş, yazılanlardan bende faydalanmayı umuyorum.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
LBC yandan fermuarlı
fiyatı yaklaşık 150 ytl gibi
Kullanımı çok rahat. rüzgar felan geçirmiyor, yazında kullandım içliği çıkarınca.
yağmur konusunda henüz denemedim. çok problem çıkaracağını tahin etmiyorum. diz, kalça korumaları var. iyi işte fuarda es geçmeyin.....
ben sırf yan fermuarları için almıştım. ben memnun kaldım sözüne güvenilir yılların motorcusu bir abimizden de olumlu not almış. fiyat performans oranı çok iyi. halil abi ve oğulları iyi iş çıkarıyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim montum ve pantolonum HELD marka. 250 şer Ytl.
Ama çok memnunum. Bir fermuar aracılığı ile ikisini birleştirebiliyorsun.
Yağmurda kaymadığın sürece dizliğin koruyacağını sanmıyorum.
Bir şekilde ıslanırsın. Dizlik ile arasında epey fiyat farkı var ama
pantolon en garantilisi :cat:

GKN

hein gericke ye bakabilirsin
fiyat kalite durumunu kıyaslarsan uygun
çeşitte çok..
kullanan kurye bi arkadaşım var
o memnunsa
sanıyorum senin işini hayli hayli görür..

Bende ixon'un pantalonu var.Yalnız bacak boyunu ayarlayamadığım için dizlik biraz aşağıda duruyor.Denediğinde dizliğin mutlaka uygun yerde olmasına dikkat et.Basen koruyucularıda biraz harcıalem ama yeterli koruma sağladığını tecrübeyle öğrendim.YAğmur geçirmiyor ve üşütmüyor.200ytl verdim.Daha iyi seçenekler olduğuna inanıyorum.Biraz daha araştırmayla bulunabilir.GKN arkadaşımın dediği seçenekleride değerlendir bence.Daha bayramın ikinci günü yeni parti malları gelmişti ve bol seçenekleri var.

fuarda çok indirim oluyormu, beklemeye değermi acaba?

bide hatırlatayım istanbul ve karadeniz yağmura doyacakmış bu hafta, tatlı su motorcularına duyurulur

valla biraz araştır ve iyi bişey bul ve biraz kaliteli çünkü bidaha alınmaz bikere alınıyo iyi bişey al?derim yine kara senin tabiki
:salut:

evet bende ordan kask aldım yerı okmeydanında adres vere bılırım istiyen varsa eger

Hein gericke ilave indirim yapıyor biraz ısrar ederseniz...

Benden söylemesi...

:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fuarda çok indirim oluyormu, beklemeye değermi acaba?

bide hatırlatayım istanbul ve karadeniz yağmura doyacakmış bu hafta, tatlı su motorcularına duyurulur

Her ne kadar fuar tırt geçicek, ciddi markalar bu fuarda yer almaz denilsede ben yinede fuara kadar bekleyip, orda birşeyler alma yanlısıyım.

Bugün resmen dondum.:pr:

Bir tatlısumotorcusu olarak bu hafta acilen jeep alıyorum.:p

GKN

Her ne kadar fuar tırt geçicek, ciddi markalar bu fuarda yer almaz denilsede ben yinede fuara kadar bekleyip, orda birşeyler alma yanlısıyım.

Bugün resmen dondum.:pr:

Bir tatlısumotorcusu olarak bu hafta acilen jeep alıyorum.:p

evet moruk
sen jeep al, pantolonlar çok pahalı:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar