Motosiklet ötv imza kampanyası

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne kendinizi ne de sevdiklerinizi yormanın bir anlamı yok. Bu ülkede üzerinde ıslak imzanın bulunduğu resmi dilekçeye cevap alamıyorsun.
Ayrıca daha önce de böyle bir kampanya başlatıldı.
11256 imzalı kampanya

imzaladım panpa, çok acıda giydirdim, ilgili makamlara ulaştırın.

2 sene önce mi ne gene açılmıştı 10 binler imzaladı ama bi halta yaramadı.

şimdi böyle ses duyurmaya çalışırlar, kimse iplemeyincede organize olurlar, ondan sonrada çete muamelesi görüp, terör örgütü sıfatı, derin devlet, derin devlet yapılandırması falan fistik diye isimlendirirler, ne kadar çok vergi kalemi var hayatmızda, ne veriyorlarda ne istiyorlar.. kendi ödediğimiz parayla, adamlar bizi zorla yönetiyor, kendi kendimizi eziyet altına sokuyoruz..

şimdi bir app yazsak atsak markete, millet topic açsa fikrini yazsa millet takip etse, organize olmaya başlasak kesin derler bunlar parkçı, bunlar terorist devleti bölmeye çalışıyorlar felan fistik, bi tarafımızı yırtıyoruz iplemion organize oluncada... bilmiyorumda bu iş elbet bir gün tak edip patlayacak.

yurt dişi yaşayanlar bin euro ya askerlik yaptı sayılacakmış :))) sakın ola savaş çıkarmayın gitmeyeceğim, bi tarafınızda patlicak o savaş.. şimdi ben böyle düşünerek aslında dış güçlerin ekmeklerine yağ bal sürmüş olacağım, nasıl bir hale sokuyorlar insanları..

Son düzenleme:
ÖTV dusunce firmalar zam yapip aradaki farki geri kapatiyolar.devlet vergi alamiyo alici kaziklaniyo firmada daha çok kar ediyor.
Ornek 2004 mu 2005 mi ne ali babacan fuara geldi.moted filan ÖTV indirimi istedi cbf 500 8500 TL idi.
Hemen zam yaptilar arayi kapadilar.
Fiyatların düşmesi için iktisat kuralidir: almicaksin...
Bak imzaya filan gerek yok cbf 150 3000 e
Pulsar 4500 e nasil iniyo
Zaten olması gereken rakam bunlar.
250 lik motor 15 bin olurmu ya

tl yi değerlendir, 3tl=1$ nedir arkadaş bu..

akabinde yurt dişi araç getirmeyide serbest bırak oldu bitti işte, ya adam olur o firmalar, yada aç kalır.

millet gürcistanda araç getirmesin diye bile kırk takla atıyorlar.. hep vergi, hep daha çok para kazanma isteği

yüzünden bunlar, kafayı değiştirmek lazım, köy gibi yönetiliyoruz..

İmza ata ata bertaraf olduk şuana kadar attığım imzalardan hiç bir sonuç çıkmadı
Yinede imza attım :D

la arkadaş, sen tayb'ın vergiden keseciğine gerçekten ihtimal veriyon mu? ampulcüler var oldukça bu memleket adam olmaz.

Elektrikli araca bile eşek yüküyle vergi koyanlardan, motosiklet gibi bir "serseri" taşıtını destekleyip trafiğin ve psikolojik olarak insanların rahatlamasına destek vermesini beklemeyin.

boş işler kendinizi yorup o formu doldurmaya bile değmez..çünkü değişen hiç bir şey olmıyacak..

Orasını bilemem ise yarar mı yaramaz mı. Daha önce yapıldığından da haberim yok yada hatırlamıyorum. Face te gordum bi grupta paylaşmışlar belki faydası olur dedim paylaştım. Bende pek umutlu değilim ama yine de denedim şansımı

Biri de çıkıp demiyor ki motosikletlerden alınan ÖTV %37

İmzalıyorsunuz ama neyi? :king:

bence bir organize yapıp, yazın tbmm nin önünde miting yapalım, atlar gelirim. birde sözcü ayarlayip istekleri yazılı iletelim, bir masada oturup tatliya bağlanılmasını sağlialim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar