Motosiklet önerisi

Tofaş alıp basıp arabanın 3 te 1 değerinde ses tesisatı yapacak biri değilim, o yüzden sıkıntı yok. :) (Tofaş'a binmem gibi yanlış anlaşılmasın, saçma sapan modifiyeli araç sahibi asla olmam)

Anlamıyorum gerçekten o kadar yüksek ses ile kendileri nasıl rahat ediyor, arkadaşımda vardı kendim müziği duyamıyordum araç içindeki gürültü yüzünden. Kaliteli sistem olsun net çalsın en güzeli o.
Biliyom yaw öyle olmadığını :)

Yüksek ses olayını ben de severim aslında ama dışarıya rahatsızlık vermeyecek şekilde olanını tabi. Yoksa ışıklarda yanımdaki araba azcık duysun beni yani napıyım. Mahalle arasında falan kısarız zaten. Dinlediğim en kaliteli sistem de Volvo XC90'da vardı. Bower&Wilkins, kaymak gibi ses veriyodu valla.

Motosikleti
Ns200 15"
Biliyom yaw öyle olmadığını :)

Yüksek ses olayını ben de severim aslında ama dışarıya rahatsızlık vermeyecek şekilde olanını tabi. Yoksa ışıklarda yanımdaki araba azcık duysun beni yani napıyım. Mahalle arasında falan kısarız zaten. Dinlediğim en kaliteli sistem de Volvo XC90'da vardı. Bower&Wilkins, kaymak gibi ses veriyodu valla.
Volvo'ya hiç binmedim bilmiyorum, ama hi-fi sistemli BMW'nin ses kaliteside çok güzeldi, koltuk altlarında da hoparlör mevcut ve sanki her alandan sarıyormuş gibi his oluyor.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim müzik zevkimin gelişme çağlarında müzik dinlediğim en iyi sistem köprüaltı kemancıdaki dandik ses sistemi olduğu için ve orada bangır bangır kasetten iron maiden falan dinlediğimiz için öyle kaliteli ses sistemiymiş falan odyofil işlelerden anlamam. 5. biradan sonra zaten ses sistemi süper gibi geliyordu. :ROFLMAO:

İstanbul'da yaşıyorken TEM mahmutbey gişeler yolunda arabayla trafiğe takıldıysam son ses bangır bangır rock dinleyip çevremde rahatsız ettiğim arabalardan özür dilerim. Dandik reno arabanın orjinal ses sisteminden artık ne ses çıkıyorsa o kadar çıkıyordu. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar