Motosiklet önerisi :(

Sanırsam buldum alcağım motoru :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-iddali-modeler-ucerler-motorda-122260823/detay Bu motor kafama yattı biraz araştırma yapıcam mümkünse test sürüşü eskişehirde vardı bayisi ve servisi falan 150lilik ancak 100km falan rahat görür sanırsam tamda istediğim gibi yayıla yayıla seyehat edilcek bir motor bu motoru araştırıcam motor aldığım zaman bu konudan paylaşırım ne aldığımı inşallah :)

Sakın bu modelden alma dostum benimde dragstardan önceki motorum regal raptordu ama dd 250 e 10 modeli idi ufak tefek şeyler dışında problem çıkarmadı fakat dikkatli kullanman lazım malzemeleri biraz dandik üstünde kullandıkları özellikle o fiyata şuan 2. el alabiliosun 2. elde hiç güvenme derim o 6000 e git 0 honda pcx al yada cbf derim bende

Motorun tipine aldanıp o paraları vermeyin uzun vadede 150lik bir japon commuter sizi daha mutlu eder.

yamaha wr 125 r ikinçi el fiyatı 6000 liraya kadar var koltuk biraz rahatsız olabilir ama dünyayı gez dolaş çok saglam ve teknolojik 6 vites 4 subap su sogutma enjeksiyon var memnun kalırsın gösterişi süper bi bakan bi daha bakıyor yada bakmamak ,için kendini zorluyor:) japondan vazgeçme bırak çinliyi parana yazık bende çok baktım ama iyiki bunu almışım çok memnunun !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar