- Konu Yazar
Beyler elimde 4000-6000 arası param var o civar yani bu parayla bi motor almak istiyorum ve motorda aradığım özellikler uzun yolda beni yarı yolda bırakmıycak bi motor olucak artcı ile rahat bi yolculuk yapılabilcek arkaya ve yanlara çantalar takılabilecek sport bi tip olması önemli değil güç ve rahatlık ve kalite önemli motor cc si 250lilik arıyorum 150 cbfyide düşünüyorum ama son sürat nedir gücü yeterlimidir hızlanışı veya uzun yolda yolu işkenceye çektirmesi çektirmemesi son süratı falan hiç bi bilgim yok yani konuyu baştan ele alırsak ;
Son süratı 150-160 civarı olmalı uzun yolda yormamalı arkaya ve yanlara çanta takıcağım için biraz koltuk kısmı falan geniş rahat bi motor olmalı ki artcı ve ben yolda eziyet çekmiyeyim biraz dağa bayıra gelebilcek tarz bişey istiyorum yolda sürüşü rahat hızlı konforlu olmalı.
NOT: Çin malı olmucak. Yanlış anlaşılmasın ama çin mallarıyla uğraşmak istemiyorum 6 bin tlye kadar para vericem çin malı aldıktan sonra bi değeri kalmaz ki 7 bin tlye kadar zorlayabilirim şu an elimdeki motorumu falanda satarsam
Son süratı 150-160 civarı olmalı uzun yolda yormamalı arkaya ve yanlara çanta takıcağım için biraz koltuk kısmı falan geniş rahat bi motor olmalı ki artcı ve ben yolda eziyet çekmiyeyim biraz dağa bayıra gelebilcek tarz bişey istiyorum yolda sürüşü rahat hızlı konforlu olmalı.
NOT: Çin malı olmucak. Yanlış anlaşılmasın ama çin mallarıyla uğraşmak istemiyorum 6 bin tlye kadar para vericem çin malı aldıktan sonra bi değeri kalmaz ki 7 bin tlye kadar zorlayabilirim şu an elimdeki motorumu falanda satarsam