MOTOSİKLET.NET'İN 4 PRENSİ 2.gezisi

Deeğerli arkadaşlarım,dün hava çok güzeldi hiç bir proğram yoktu fuut'un motorunun yağ değişimi,ufak tefek bakım derken bir haber geldi tarsusda 400 m.drag varmış hadi toplanalım gidelim dedik,yola çıkalım diyene kadar 1 saat geçti neyse çıktık yola,uzun ve keyifli bir yolculuğun ardından, otobandan çıktık tarsusa girecez artık bir telefon geldi abi yarış bitti nerdesiniz diye.Eeeee dedik napcez şimdi aha makineden bir teklif geldi abi madem buraya kadar geldik hadi şelaleye gidelim eeee dedikki tamam uyar oylama yapıldı gidiyoruz.....ve geldik

hakikaten güzel yer, motorları park ettik 2 dakikada çocuk parkına döndü ulem dedim siyahı ellemeyin gerisine ne yaparsanız yapın:queen:

tabi biz şelale derken?ben hiç gelmemiştim buraya benim kafamdaki niyagara şelalesi gibi bişiydi:queen:

değilmiş ama manzarası suyun sesi muhteşem

herkesin karnı çok acıkmıştı birazda yol yorgunluğu usta dedik bizi çaylandır ve doyur dedik kaşarlı uscuklu 1 er 2 şer tost süledik

tostlarında resmini koyacaktım ama şimdi dedim herkesin canı çeker nerden açtım bu sayfayı der diye kaşarlı tost resimlerini koymuyorum:queen:

manzarayı çekim dedim bizim vasox abi benide meşhur et bende cilibinde hatta dizinde oynayayım dedi bende yok dedim ben dizimde başkalarını oynatıyorum, erkekler olmaz dedim:queen:

sonra baktım benide meşhut etmişler ulem dedim elaleme irezil ettiniz beni daha makyaj neyim yapmadım jüle sürmedim saçlarıma:queen:

sonra fuut'un kel olduğunu görünce moralim düzeldi :queen:yaş itibari ilede bayağı fark olunca oh be dedim şu bendeki endam yakışıklılık kimsede yok:queen:

artık yeter dedik karanlığa kalmayalım ufak ufak çıktık yola adanaya dönüş yapıyoruz

grup sürüşü yapacaz grup yok bizde balık sırtı yaptık:queen:

sonra vasox duramadı sırıta sırıta yanıma geldi sanki abi giderken benide çek kızıma göstereyim der gibi:queen:

bende çektim napim şimdi onumu kırim dimi.İşte bölye sevgili motosever dostlarım kısa bir muacera idi sizlerle paylaşmak istedim.:cat:

abi siz de iyi geziyorsunuz. Allah kazasız belasız geziler yaptırsın. biz de ekip toplayacaz diye uğraşırız :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum ellerine, motorlarınıza sağlık. Gezin bakalım inadına. Kar nedeniyle üç aydır ayağım toprağa değmedi daha. Ama bizde kayıyoruz burada. İnan motor zevki veriyor bazen. Şelaleye en son 1992'de gitmiştim, düzeltmişler sağını solunu, güzel olmuş. Kolay gelsin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süperrr......

abi eline saglık güzel resimler
sen birazda diger fotolara bak:mrgreen:

sevgili ledo kardeş,düşünmen yeter hatırlanmak güzel şey,üç gündür fizik tedaviye gidiyorum şu an çok şükür iyiyim ve devam edecem ne zaman ağrılar kesilirse o zaman bitecek bu ızdırap:rendeer:

arkadaşlar bi haber etseydinizde bende katılsaydım size.bizde adanalıyız yani.bidahaki sefere bende isterim ona gore:):):)

hay yavrum yerim ben sizleri....adanın güllerimidir bülbüllerimidir bunlar yav...yürüyün bea kim tutar sizi...prens değil padişah bunlar...motor kankama bak aslan parçası yav...ulan mod yapıcam birinizi...mt.net adana şube başkanı yapcam...içimden geldi...sevgiler selamlar...allahına kadar adanalıyık dimi kankalar...:rendeer:

sevigili MoToR, fotolar iyi hoşda ank da 2 günde bir kar yağıyor.havalar ısınsın sen o zman gör bak buluşma nasıl oluyormuş.bakarsın adanaya bile geliriz:)

gelene kapımız açık,daha bu neki bu gün ben gidemedim asıl resimler orda olacaktı ama ben gitmeyince kimsenin aklına fotoğraf mak. gelmemiş.Tam cruieser için yol 85 km viraj,ardından keçi ciğeri közde,ardından saç kavurma ah ulem yine acıktım....Ben olmazsam adana ekibi BİTİK:pale:

Sayın MoToR abim şelale fikri bana aitti önce onu belirteyim öhöm.
Benim kelimle uğraşma diyecem başka bişiii demeyecem.
4 Prensin maceraları devam edecek...

Aslında Kozan gezisine video kamera getirdik ama ne yazık ki bunu yayınlamak mümkün değil.

ulem fuuuut fikir konusunda okey,ama kelsin yalanmı benim saçım daha çok:queen: ama şunu kabul edin koçum video da götürsen hikeyesiniz,o kadar adam bir resim çekmezmi yaaa,ben size bölemi öğrettim.

Metehan kanka bel ağrısı istanbuldan hatıra yıl 1984

agaaamm siteye bakarsan görürsün resimleri :queen: ahahahahaha ve ne kaçırdıgını yaaa:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar