Motosiklet.net

Tutkum Motosiklete birde Motosiklet.net'e

::tutkuy:: Sende Olmasan Ne yaparız :)

-Acemiler Öğrenir
-Ustalar öğretir
-Kafada Oluşan soru işaretleri
-Öğrenilmesi gereken sorular
YANITLANIR
-Sorunlar
YANITLANIR
-Bilgiler
-Haberler
VERİLİR

MT Ailesi Hayatın Bir parçasıdır :cat:

Arkadaşlar Devamını Siz Getirin MT Neymiş Gösterelim

Son düzenleme:

forumdasın kac gundur aktifsin takıp ediyorum senı dikkat edersen forumda bi birlik yok kavga gurultu sonra belli bi yerden sonra gırgır herseye muhalefet belli kişilerin etrafında toplanma v.b olaylar oluyor benım uye oldugum seneyle su an arasında coook fark var kalite dustu bence

forumdasın kac gundur aktifsin takıp ediyorum senı dikkat edersen forumda bi birlik yok kavga gurultu sonra belli bi yerden sonra gırgır herseye muhalefet belli kişilerin etrafında toplanma v.b olaylar oluyor benım uye oldugum seneyle su an arasında coook fark var kalite dustu bence

Evet haklısınız eski topicler birbaşka Sanırım :)

:cat::cat::cat:

evet farkındamısınız ki bu forumdan ayrılan çok sayıda insan var ve ayrılma nedenleride bu işte.

genede biz buradayız ve olay bize düşüyr artık.

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bu kadar nüfusta herkesin birlik olup güllük gülistanlık olmasını beklemek fantazi olur zaten....

Senin üye olduğun tarihtede vardı bu şekilde tartışmalar hala da var... Ve bitmez de... Hep olacaktır... :cat::cat::cat:
Ama kalite düştü dersen Siteye hakaret etmiş olursun... Şunu da sorarlar o zaman...Madem kalite düştü burda işin ne diye... :wiinkk::wiinkk:

Oooo arkadaşım sen şimdi,biz MT mize aşığız o bizim için ikinci bir peygamber gibidir de dersin:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
şimdi durduk yere kendi kendimize niye kendimizin propagandasını yapmamızı bekliyorsun.:silent: zaten hepimiz sitenin üyesiyiz. siteyi öveceksen diğer sitelere girip yap o işi.

şimdi durduk yere kendi kendimize niye kendimizin propagandasını yapmamızı bekliyorsun.:silent: zaten hepimiz sitenin üyesiyiz. siteyi öveceksen diğer sitelere girip yap o işi.

Hayır ben bunu propaganda yapalım diye açmadım kimileri olumlu düşünür kimileri olumsuz herkezin Düşüncelerini alalım diye açtım topic i :) Gördüğünüz gibi yukarıda ben kendime ait düşüncelerimi yazdım çünkü burda yeniyim ve birçok bilgi sahibi oldum :)

Saygılar :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

İyide biz Mt nin ne olup olmadığını biliyoruz... Yeni üyesin madem kıymetini bilin işte... :cat::cat::cat::cat:
:) :cat: Tmm

Bu kadar nüfusta herkesin birlik olup güllük gülistanlık olmasını beklemek fantazi olur zaten....

Senin üye olduğun tarihtede vardı bu şekilde tartışmalar hala da var... Ve bitmez de... Hep olacaktır... :cat::cat::cat:
Ama kalite düştü dersen Siteye hakaret etmiş olursun... Şunu da sorarlar o zaman...Madem kalite düştü burda işin ne diye... :wiinkk::wiinkk:

fikirlerimi rahatca soyleyebilirim site hakkındakı eger ters birşey olursa gorevliler uyarır

ben herkes birlik olsun demıyorum ki zaten eski tadı yok dedim

ayrıca hala diyorum kalite dustu

onceden motosikletler oncelikliydi gır gır şamata olurdu ama site bilgi doluydu şuan ise üyeler canım fıstıklı baklava çekti , saçımı hangi şampuan uygun gibi konular açıyorlar.Bu sitede kaliteden nasıl bahsedebilirsiniz!!!!:pr::silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar