Motosiklet.net üyelerinin çok komik fotoğrafları...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Bir mevzunun da cılkını çıkarmayın be kardeşim, hani samimiyetten enseye tokat ... durumları olanlar birbirinin nazını çekiyor. Kimseyi isteği dışında değiştirmeyin, resmen eşek şakası başka birşey değil.

boy

Oooooo arkadaşlar burada bir rekabet kokusu alıyorum... O zaman hadi başlayalım bakalım :mrgreen:

@fragrance_chaplin
ben de istiyoruuuuuum
boy bana da yapar mısın lütfen?
Aaaaaaa yapmam mı, yeter ki sen iste. Hatta sana birkaç versiyon yaptım. Tabi resim kalitesi çok önemli bu iş için. Senin koymuş olduğun resim üzerinde oynamak bir hayli zor. Bakalım hangisini daha çok beğeneceksin... :)

chaaapuu50xd8.jpg
chaaapuu51zy6.jpg
chaaapuu52nl0.jpg
chaaapuu53pn6.jpg
chaaapuu54pf4.jpg

Bu da Barış'ın versiyonları... Kızmaca darılmaca yok, hehehehehhee :mrgreen:

Son düzenleme:
:queen: :queen: :queen:
eheheheeheh süper olmuş yaaa...hepsi küsel valla :p
ben daha çok istiyorum doymadım daha :cherry:

boy

Birkaç tane daha koyayım bari :mrgreen: Zaman buldukça yapıp koyacam, bazıları çok iyi olmuyor ama arada çok manyaklar var.

@agcaoglu
Abi Sen Manyak Olmalısın
Nerden anladın? :p

@BIYIKLI
Bir mevzunun da cılkını çıkarmayın be kardeşim, hani samimiyetten enseye tokat ... durumları olanlar birbirinin nazını çekiyor. Kimseyi isteği dışında değiştirmeyin, resmen eşek şakası başka birşey değil.
Arkadaşım, resimlerini bu hale soktuğum kişilerin hepsi benim yakın arkadaşım. Bu konuda senin gibi düşünerek olumsuz tepki vereceklerini sanmıyorum. Burada sadece yok bu motor mu iyi şu motor mu iyi gibi geyiklerden bıkmış biri olarak foruma değişik bir hava getirdim. Nedense senin dışında kimse de böyle bir yorum yapmadı. Dua et de elime resmin geçmesin hahahahaaaa :mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
''Allahın en güzel şekilde yarattığı şu insan denen mahlukatı bu hale çevirmeye,dalga geçmeye utanmıyor musun''

diye yazacaktım ki gülmekten altıma işedim,abdestim bozuldu.

BIYIKLI' Alıntı:

sevgili boy ;Beyefendinin kusuruna bakma...belli bir yaştan sonra böyle huysuzlaşır insanlar...büyüğümüzdür saygıda kusur etmeyelim... :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
boy' Alıntı:
Arkadaşım, resimlerini bu hale soktuğum kişilerin hepsi benim yakın arkadaşım. Bu konuda senin gibi düşünerek olumsuz tepki vereceklerini sanmıyorum. Burada sadece yok bu motor mu iyi şu motor mu iyi gibi geyiklerden bıkmış biri olarak foruma değişik bir hava getirdim. Nedense senin dışında kimse de böyle bir yorum yapmadı. Dua et de elime resmin geçmesin hahahahaaaa :mrgreen:

Len hemen atlamayın bir okuyun şu ard arda atılan mesajları benim lafımın kime gittiği belli. :wiinkk:

mete_han' Alıntı:
sevgili boy ;Beyefendinin kusuruna bakma...belli bir yaştan sonra böyle huysuzlaşır insanlar...büyüğümüzdür saygıda kusur etmeyelim... :p

Kusuruna bakma derken saygısızlığın alasını yapıyorsun sulu Mete, azıcık akıllı ol.

boy

@harfendaz
''Allahın en güzel şekilde yarattığı şu insan denen mahlukatı bu hale çevirmeye,dalga geçmeye utanmıyor musun'' diye yazacaktım ki gülmekten altıma işedim,abdestim bozuldu.
İyi ki yazmamış ve altına işemişsin :mrgreen:

@BIYIKLI, @mete_han
Arkadaşlar, tartışmayalım. Ne olursa olsun, kim ne derse desin, fırsat buldukça yeni resimler ekleyeceğim.

BIYIKLI' Alıntı:
Len hemen atlamayın bir okuyun şu ard arda atılan mesajları benim lafımın kime gittiği belli. :wiinkk:

Kusuruna bakma derken saygısızlığın alasını yapıyorsun sulu Mete, azıcık akıllı ol.

abi ben bu yemeğin suyu isem sende tuzu azıcıkda maydonozusun...ben bu kadar akıllı olmasaydım sitede ne yazmış diye tarafından takip edilmezdim...nereye baksam sen...kabus gibi çöktün üzerime yav...lütfen bırakınız peşimi...:pale: :)

boy abi şu kahvaltı ambiansına bi kulp taksana...:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
mete_han' Alıntı:
abi ben bu yemeğin suyu isem sende tuzu azıcıkda maydonozusun...ben bu kadar akıllı olmasaydım sitede ne yazmış diye tarafından takip edilmezdim...nereye baksam sen...kabus gibi çöktün üzerime yav...lütfen bırakınız peşimi...:pale: :)

Hiii, kabus gibi öyle mi? Bu konuda cevap hakkımı kullandım ama diğer konularda bazen seni dürttüğüm olmuştur doğru, demek fevkalade rahatsızsın bu durumdan, tamam bundan sonra benim için gölgeden başka birşey değilsin, tarafımdan rahatsız edilmeyeceksin.

boy

@mete_han
boy abi şu kahvaltı ambiansına bi kulp taksana...

Valla metehancım resim o kadar ufak ve net değil ki ancak bu kadar yapabiliyorum :)

gooistkanaldveredbul091tt2bj5.jpg

Bu da ekstradan... Eren için...

leto ne güzel gülüosun sen öle avo yla:)
ben en çok Arif abi ye koptum ama,E.T gibi olmuş yav:mrgreen:

boy abi allah razı olsun bunada şükür...bir anı bir hatıra bir nüans oldu ...thank you sir boy...:rendeer:

bıyıklı baba sende pek alıngansın valla...ben gölge etmeyeyim artık...:silent:

@mete_han

Valla metehancım resim o kadar ufak ve net değil ki ancak bu kadar yapabiliyorum :)

gooistkanaldveredbul091tt2bj5.jpg

Bu da ekstradan... Eren için...

Hey be bakın ne buldum mazide...Adanalı kardeşler bunu KILIÇ BALIĞI FİŞEK abime iletiverin...:p

Hiii, kabus gibi öyle mi? Bu konuda cevap hakkımı kullandım ama diğer konularda bazen seni dürttüğüm olmuştur doğru, demek fevkalade rahatsızsın bu durumdan, tamam bundan sonra benim için gölgeden başka birşey değilsin, tarafımdan rahatsız edilmeyeceksin.

ya ne huysuz bir kediymişin sen be...2 yıl önceki mesaja bak...neyse artık adresini biliyorum...:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tanışma topicinin içinde mt üyelerinin fotoarı var ordan ekmek çıkar kanımca..:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar