Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,971
Gerçi topic oldukça yaşlanmış ama oy kullanmadan geçemeyeceğim...
Bizlere artık geçmişte kalmış eski insanlar muamelesi yapsalarda ben yuvarlak farlı Naked motosikletler diyeceğim...
:)

Hız yapmayı seviyorum. Bu nedenle sportive bir motosiklet kullanıyorum.
Fakat arada bir dağ,tepe küçük patikalarda sallantılı sürüşler yapmaktan da hoşlanıyorum. Bu nedenle buna uygun bir motor da benim hoşuma gidiyor.
Fakat maalesef bitmedi.
Arada sırada 300-500 km mesafeli yolculukları da motosikletle yapmayı seviyorum. Bu nedenle yol için uygun bir motosikletim olsun isterdim.
Yine bitmedi. Bazende şehir içinde aheste aheste dolaşmak çok hoşuma gidiyor. Şöyle belimi arkaya verip gidonu rahatça kavrayabileceğim,
ayaklarımı öne uzatacağım Custom tipi bir motorum olmasını da isterim.
Yuh dediğinizi duyar gibi oluyorum.
Bu yaşıma kadar yukarıda saydığım bütün motosikletleri binlerce kilometre kullandım. Fakat hepsi bir arada asla olmadı.
İnsan zamanla değişik arayışlar içerisinde oluyor. O arayışlar içerisinde size pek de uygun olmayan motosikletler de satın alabiliyorsunuz.
Fakat zamanla tarzınızı buluyorsunuz.
Önümüzdeki yıl hedefim CBR'mi 2007 modelle değiştirmek ve yanına eğer bulabilirsem Kawasaki'nin Custom tipi motorlarından almak olacak.

Şu anki motorum
hondamtz1.jpg

Yanına çok yakışacağını düşündüğüm hayalimdeki motorum
vn800en9.jpg

Herkesin tüm hayallerine kavuşması dileğiyle...

amin.........:salut:

Evet
Herkesin zevki ve ihtiyacı dogruultusunda oluşan bir durum marka yada tarz seçmesi..Genel anlamda motor seven birinin ekonomik durumu iyi olsa sanmamki kalkıp 4 tane racing yada 4 tane touring yada 4 tane cruiser alsın
her birinden birer tane alacakların yüzdesi daha fazla olur..
Sonuç olarak İhtiyaç,ekonomik güç ve zevke kalmış bir seçim..
Gençler (30 yaş altı) daha cok super sport (hız,hava çekişme ve yarış) tercih eder. Dogaya daha çok yaklaşmayı seven buyuk şehirden kaçan orta yaş enduro-touring seçer.Toplumsal baskı ve kurallardan bıkmış ve kaçmak ihtiyacı olan cruiser seçer. Ama illaki birinii değil, ikisini üçünü de bir insan aynı anda sevebilir..
Benim ekonomik durumum ancak birini seçme hakkı verdiği için ve gezip dolaşmayı sevdiğim için,uzun yolda beni yormaması için,asfaltta da köy yolunda da keyif vermesi için,az yaktığı için ve otoyolda kısa süre 200 km/saat üstünde bir hıza üç beş saniyede ulaşıp,hız ego mu tatmin ettiği için
enduro-turing seçtim...DL 1000
Saygı ve sevgilerle

SS kullanıcısı olrak sonunda enduro dıyorum...
BMW R1200GS :cat:

Allah ömür ve sağlık verdiği sürece Super Sport. ümidim 60 yaşıma kadar bu zevke devam etmek :)

slm motorcu gencler (biz cok yaslandıkya animasyonu)
öncelik scooter nedeni kullanısı kolay
sonra sport motorlar tabiki uzun yolu sevenler icin
& en son da atv derim cunku her kosula ayak uyduran
neyse bukadar yeter galiba heheheh

Walla SS diyorum.zzr 1100 le gezerdim(sürmezdim) kücükken
.Sonra bende asik oldum motorlara.Su an motor yok ama ins aprilia rs 125 alicam.Gidebildigim en büyük cc li ss ye kadar gitmeyi hedefliyorum.Favorim zx10r

yaw biri bana yardım etsin bende cin malı gelly boss 150 lik var ama onu cok iyi bi makıneye cevirmek istiom onunla tum turkıyeyı dolaşmak istiom nasıl mumkun olcak ??
olmaz demeyım imposible is nothing
iç motoru deiştirmek ve maliyeti hakkında biri bana yardım ettsin en kısa zaman da cevap beklıom
[email protected]

tabiki her yola uygun olan Touring tarzına bayılıyorum yinede herkezin zevki başka tabiki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar