Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
ss motorlar ve naked tarzı hoşuma gidiyor ama 2 teker herşeye karşı bi sempatim var 2 teker olsun benim olsun ayrımcılık yapmam pek :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İmkanım olsa...
1.Tercihim Naked olur her zaman
2. Tercihim uzun yol için yedekte her zaman bir Enduro bulundurmak isterim

Kawasaki er6f kullanıyorum. Kesinlikle scooter dn daha fazla keyif alıyorum.

sssssssssssssssssssssssssssssss

motor diyince aklıma sadece racing geliyor. nedense diğerlerine bir türlü motor bile diyemiyorum. kimse yanlış anlamasın bana o hissi vermiyor. hatta nakedlar itici dahi geliyor. sanki parçaları tamamlanmamış yarım motor gibi. chopperlar pis ve kirli, enduro-touringler tembelliği anımsatıyor, cross motor ise çiçek böcek vs vs yani bana hiçbir çekiciliği yok.

A ile B noktasının olmadığını sadece ss hissettiriyor. diğerlerinde ise hemen B noktasına gitme arzusu uyanıyor bende :S

Rr6

Ben, Super Sport Tarzını Beğeniyorum ve O tarzın Bana Göre Olduğunu Düşünüyorum :cat:

Pit bike'ları çok seviyorum ama türkiyeye pek getirmiyolar.
CE_50cc_70cc_90cc_110cc_pit_bike.jpg

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Kendimi bildim bileli cruiser hastasıyım.İkinci sırada rahat oturma pozisyonuna sahip nakedlar geliyor.Ama mantığım enduro ve touring diye bağırıyor.Ara sıra içimden bi SS alıp trafikte süzülsem,rüzgarın tadına sonuna kadar çıkarsam diyorum.Kısacası iki tekerlekli her şey bana ayrı ayrı zevk veriyor ama kalbimde cruiserların yeri bir başka.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Naked. Elimdeki cbr'ı sattığım an alacağım motor naked olacak. Gerçek naked ama alıp da touring camı takma gafletine düşenlerden olmayacağım :p.

Enduro yolların hakimi, ister yavaş git ister hızlı, ister asfaltta kullan istersen kumda toprakta, ister dağa çık istersen beline kadar suya gir.
Yani arkadaş bir enduro ile tüm yol koşullarında bıkmadan yorulmadan hedefine rahatça ulaşırsın ve diğerleri seni hayranlık ile izler sonra çamur atar fakat acı gerçek şudur yol bir endurocu için asla bitmez her zaman gidecek bir yolu vardır.

2 3 kez 600 lük kullanma şansım oldu acayip keyifli geldi fakat daha pişmediğimide gözlemledim bu denemelerimde

hep söylerim, ss inden crusierına her tarzdan alıp koyacaksın garaja :)

ENDURO : erkekler biner erkek işi..:cat:
choperr : yaş 65 ise bınersın artık her şey senın için bitmiş tir.
racıng : Kıçını gösteren erkek bıner
schoter : kızlar biner

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ENDURO : erkekler biner erkek işi..:cat:
choperr : yaş 65 ise bınersın artık her şey senın için bitmiş tir.
racıng : Kıçını gösteren erkek bıner
schoter : kızlar biner
Erkekler biner diyorsunda kendi motoruna bakmıyorsun...
Trans a biniyon , erkek motoru diyon :queen:

Erkekler biner diyorsunda kendi motoruna bakmıyorsun...
Trans a biniyon , erkek motoru diyon :queen:

sorsan o gerızekalıya honda nx 250 parçaları bıle yoktur... aramıştırda ...ama greece var ...daha da bınerler o nx 250
sonra hadı demıştır... klr 650 model alıyım demıştır.. o da yenı model yanı yenı kasa degıll...cunku yenı kasa tr yede gelmıyor ... de olsa 3 .dunya ulkesınde yaşıyor...

KOMIK SENI...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar