Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
chopperden aşşaa binmem abi :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:20 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:05 AM ----------

Hız yapmayı seviyorum. Bu nedenle sportive bir motosiklet kullanıyorum.
Fakat arada bir dağ,tepe küçük patikalarda sallantılı sürüşler yapmaktan da hoşlanıyorum. Bu nedenle buna uygun bir motor da benim hoşuma gidiyor.
Fakat maalesef bitmedi.
Arada sırada 300-500 km mesafeli yolculukları da motosikletle yapmayı seviyorum. Bu nedenle yol için uygun bir motosikletim olsun isterdim.
Yine bitmedi. Bazende şehir içinde aheste aheste dolaşmak çok hoşuma gidiyor. Şöyle belimi arkaya verip gidonu rahatça kavrayabileceğim,
ayaklarımı öne uzatacağım Custom tipi bir motorum olmasını da isterim.
Yuh dediğinizi duyar gibi oluyorum.
Bu yaşıma kadar yukarıda saydığım bütün motosikletleri binlerce kilometre kullandım. Fakat hepsi bir arada asla olmadı.
İnsan zamanla değişik arayışlar içerisinde oluyor. O arayışlar içerisinde size pek de uygun olmayan motosikletler de satın alabiliyorsunuz.
Fakat zamanla tarzınızı buluyorsunuz.
Önümüzdeki yıl hedefim CBR'mi 2007 modelle değiştirmek ve yanına eğer bulabilirsem Kawasaki'nin Custom tipi motorlarından almak olacak.

Şu anki motorum
hondamtz1.jpg

Yanına çok yakışacağını düşündüğüm hayalimdeki motorum
vn800en9.jpg

Herkesin tüm hayallerine kavuşması dileğiyle...
sanırım bu keeway supershadow 250 yada superlight ???
benimde hayalimdeki oda :):cat::cat::cat::cat:

beni alsın götürsün ne kendi yorulsun ne de ben yorulayım.TABİİ Kİ TOURİNG

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Chopper/cruiser'den baskasi haram bana...

hızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz fasttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
raceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Motosiklet'in cinsi modeli ve ederi kullanacak kişinin merakına ve cebindeki paraya göre değişir.Ben Turing kullanmayı seviyorum ama şu anda bindiğim motor sadece ve sadece bir KT 125 lik.Ne yapalım mecburen mecburiyetten.

100'lük ramzey, 2006 siyah yamaha 125 ybr'm vardı şimdide yine yeniden ybr 125 esd aldım. ybr den memnunum ama tabikide 600'lük yada 1000'lik honda cbr ya da yamaha R'ım olsun isterdim
inşallah ileride:):)

enduro bober istiyorum.

o nasıl olacak demeyin bende bilmiyorum

ama genel olarak enduro çok daha ilgimi çekiyor, chopper'in şekli ve estetiği bambaşka
öyle arada kaldım işte : )))

Naked'çıyım şuan. Hemen her tarz motor hoşuma gidiyor. Şimdi naked orta yaşlarda enduro emeklilik döneminde chopper'a geçmeyi düşünüyorum.

naked kullanıorum hiç bir sorunumda yok motorla ilgili zevkde alıyorum hoşumada gidiyor ama param yetse bi harley güzel olur aslında

250 cc'yi geçmemek kaydıyla süper sport,race...Allah ömür verirde 40-50 yaşlarını görebilirsem muhtemelen enduro...

AFRİCA TİWIN TRANSALP BMV1200GS CBF600 . TRANSALPİM OLDU CBF600 KULLANDIM AFRİCA VE 1200GS HAYALİM:salut:

Param ve tecrübem olsa,bir HD 883 bir de Vespa alırım.Motoru eski falan ama alabildiğince çekici geliyor HD.Diğer taraftan günlük,şehir içi kullanım içinse Vespa "gel,al beni!" diyor :pale: ama bakalım neye niyet neye kısmet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar