motosiklet.net tribünü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar geçen buluşmada skullhunter tribün resmine isimleri yazalım siteye koyalım demişti.
Bende hatırımda kalan kadarıyla isimleri yazmaya çalıştım. Bazı arkadaşların nicklerini unutuum kusura bakmasınlar onlarda kendilerini eklesin lütfen. Yanlışda yazmış olabilirim bu arada :cherry:
(Bu arada ben photo editden anlamam daha iyisini yapıcak arkadaşlar varsa iyi olur :cherry: )

ximg30056lu7ie1db.jpg

skull 98'inci kadir inanir bakısını atmış burda yıkılıyorum :rendeer: :thumleft:
resim süper orda olmak isterdim valla (sene inşallah) :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepsi tatlı şirin çocuklar =D> :salute:

Asil siz cenk abiye bakın Cem yılmaz 26. bakış. Benim favorim Cenk.

CEN MENDERES Sırf Senin İçin Oraya Gelmek İsterdim, Sana Kanım Çok Kaynadı.
Fotoğrafa Şöyle bi göz gezdirdiğimde Cenk Menderes'i görünce :sunny: :sunny: durdum
bi daha baktım ve Tav Oldum... :bounce: :joker:

Diğer Arkadaşlar Alınmasın Cenk Menderes den Fırsat Buldukça Sizede Baktım Hepiniz Çok Tatlısınız,
Doğalmısınız yoksa Hormon Varmı Bu Güzelliklerin İçinde..

Ordakilerin çoğu orta yaşta onların doğduğu zamanda hormon kullanımı pek yoktu. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Barış, sanırım sen o zamanlar daha Antalya Bahçelerindeydin... Ama buna şükret senin daha modern motorlara binme şansın olacak, bu günleri düşündüğünde onlar bunlara biniyordu diyeceksin.. :pr:

Süper Moderatör (BBRR)
valla bende cenkin fularına bayıldım aslında tam fular da deil bandana tadındada kullanılabilecek dekoratif bir aksesuar :bounce:

zaten o kadar kişide Erhanın karizmatik bakışı + Cenkmenderesin (yanlış anlama ama ) tabiiri caizse pişmiş kelle gibi gülümsemesi gözüme takılan Cenk bak yanlış anlama sadece böyle tarif yapabiliyorum tarifi :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
valla cenk online deil şu an ama geldiğinde elbetteki aydına bir çift sözü olacaktır :cherry:

pişmiş kelle demiş adam ya kavgada söylenmez bu laf neşeli biri cenk bak nasıl öle yürek yakan gülüşü atmış objektife benim değerlendirmem böle :cherry: :bounce:

abi sende yangına körükle git yani :cherry:
Cenki tanımasak sevmesek söylemeyiz be abi :)
bu arada benim o anki düşüncem buydu ne yapayım yazdım yani içimden gelen duyguları :pale:
Cenk sen bakma Barış abiye gaza gelmez Cenk :)

Ya şimdi gördüm arkadaşlar bu başlığı.. Ne popüler olmuşum ya bi gülümseme ile.. Bende ilk baktığımda ahanda pişmiş kelle gibi sırıtmışım yaw diye düşünmüştüm direk. powerbyaydin'a katılıyorum :cherry:

Diğer arkadaşların yorumlar içinde teşekkür ederim.

Romans504, gel abicim gezilerimizden birine tanışırız ne güzel. Ben de isterim tanışmayı.

barisci26, hehe.. Cem Yılmaz bakışı oyle mi oluyomuş.. Ama beni favori seçtiğin için saol :p

Cenk anladığına sevindim sen bakma Barış abiye :cherry:
ama inan bana içimden geleni yazdım

herkez çok iyi insanlarsınız yüzünüzden belli bir gün tanışmak üzere.....
:cat:

barisci26, hehe.. Cem Yılmaz bakışı oyle mi oluyomuş.. Ama beni favori seçtiğin için saol

Senin bakışın Goradaki Arifin Logara bakışına benzettim de ondan. O resmi avatarın yapsan ne güzel olur.

len bende ben şuyum arkadaşımın adıda bu diycektim ama hiç demiyim. afişe olmayalım b.k gibi çıkmışım:))
nickimi bile değiştircem şimdi:)

ulan bi gün tepem atacak atlicam motoruma gelicem istanbul a giricem o fotolara bende. 1200 km yol 200cc ile nasıl giderim bilemem ama annemler kafayı yer o ayrı konu. neyse ankaraya ugrar gonullerini alırım.
foto harika walla tam aile agacı olmus cok merak ediyodum milletin tipini en sonunda gordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar