Motosiklet.net Prenslerinin Ani Gezisi

Değerli arkadaşlarım dostlarım,kankalarım bu gün öylesine miskin miskin evde oturuyorduk kuzenle,tlf çaldı baktım makine abiiii hava güzel nereye gidelim, ekibi topla yaparız bişeyler dedim.Fuutu aramış saat 12:00 beyefendi yataktan zorla kalkıyor neyse uzatmıyayım,ekibi topladık makine YILANKALE dedi iyi dedim baraj yolundan çark ettim göl turu yapalım dedim biraz suratlar ekşidi ama yine benim dediğim oldu eee nede olsa en yaşlıları benim 5 motor çıktık yola

genelde manzara resmi çektim motorları zaten herzaman görüyürsunuz.Birde çektiğim resimler motor üzerinde hareket halinde iken çekiyorum biraz flu olabilir

tekne evler göl de bunlardan bayağı vardı fakar belediye bşk.görüntü kirliliği yaratıyor diye çoğunu kaldırttı.

köprüden geçiş bu arada geçtiğimiz köprü türkiyenin en uzun köprüsü uzunluğunu tam olarak bilmiyorum ama bazan motor yarışları burda yapılıyor

köprünün bitiminde Yeşil Vadi adında bir cafe manzarası güzel e burdada çay içmezsek olmaz manzaraya karşı ayıp olur

fuut ne zaman makineyi alsam abi beni tek çek sanki bana çok karizmatik ya:queen: ille tek çıkacak abicim adamın saç sorunu var hem kel hemde fodul ille bebi çek al çektim de ne oldu

bu manzarayı gören fuut kendisini croscu zannetti bıraktı bayır aşağı motırını arkasından kuzen cros motoru ile, eee vasox dururmu oda indi peşlerinden
aşağı

makine ve ben sitenin akıllılarındanız,biz ekibi dehşetle seyrediyoruz kim düşecek gibisinden:queen:

dağlarına bahar gelmiş memleketimin,ama çöp poşeti manzarayı bozmuş

kuzen tek parça çıktı uzaktan görünen vasox galiba.....

evet evet ta kendisi vasox bu çok keyif aldığı bellki 32 dişi motordan önce gidiyor...:queen:

kebdisini croscu zanneden bir motorcu daha

yollar çok güzel virajlı ama malesef çok dar ve tehlikeli

manzara gerçekten hoş bazan kendi kendime diyorum iyiki ADANA da doğmuşun ve adanalıyım,şimdi ankarada yada istanbulda olsam nerde böyle gezecektik:queen:

manzara için yorum yapmıyorum yorumu sizlere bırakıyorum eğer yolu düşen olurda adanaya gelen olursa buraları görmeden gitmesin derim

resimlerin çoğunu yollamıyorum hepsi göl ve doğa manzarası olduğu için

köprü üstü muhabbeti yaptık soldan sağa vasox,motor,makine,kuzenim ve fuut

başımın üstünden resim çekiyorum çok yetenekli bir fotocuyum övünmek gibi olmasın:queen: kolay değil hareket halindesin hem önü kontrol hemde resim çek bana altın portakal mandalin yada altın muz ödülü vermeleri lazım dimi ama

ulem dedim herkeşi çektim niye kendi kendimi çekmiyeyim dedim ve çektim:queen: dönüş toplamna yerini ben çekmedim onu fuut kamerasına kayıt etti meşhur mekanımız NARGİLE CAFE ,bu günlükde bu kadarmış haftaya başka bir aktivasyon başka bir gezi de buluşmak ümidi ile hoşçakalın motorize kalın dostlarım:cat:

Son düzenleme:
Motor kardesim anladigim kadariyla sizin aranizda en yasli kimse onun düdügü ötüyor. Araniza katilirsam yandin :queen: cünkü yasim 46 yani sana 5 fark atiyorum:queen: geziniz güzel olmus ben sizleri burda kiskanarak takip ediyorum burda (Berlin ) 2 günden beri durmaksizin kar yagiyor, burda bu sene buraya yaz gelmeyecek galiba :salut:

Berliner abim benim, sen gel yeterki senin borun ötsün:queen: şakka şakka yok be abi öyle bir kuruntum yok, yarınki gezi için motorda benzin kalsın dedik malum ay sonu su yakmıyor meret,birde geçen hafta gittik ceyhana onun için gerek görmedim, dostlarım adana ile ilgili güzellikleri görsün istedim, sağlıcakla kal:rendeer:

abii ben sana dedim benim motorun arkasına mangal atayım dedidim :)
gölde mangal yaparız dedim ordan hemen atladılar Makineyle,fuut
banada çek yarım ekmek arası acılı adana dediler yaa:pr: ama
haftaya mangal saglam arkadaşlar. bu arada ressimler canavar abii:cat:

Bence de abi atalım mangalı arkaya:queen:
Gezi de güzel resimlerde...

Cross, chooper :D her bi türden motor var masallah . Paylasım icin tesekkürler. Güzel bir gezi olmuş

gardaş değiş artık tarzını bak doğa ne kadar güzel. elinize sağlık:rendeer:

Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.. Sade bir günü mükemmel değerlendirmişsiniz..

Mersin İl Temsilcisi
okurken çok eğlendim ve içimden "neredeeen nereye" dedim...

:)arkadaşlar 3 sene önceki gezi bu emınım arkadaşlar daha nıce gezıler yapmışlardır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
seri motorcu nerden buldun tarihi geçmiş resimleri,yinede teşekkürler eskiye gittim birden

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimler için teşekkürler..... Güzel bir gün geçirmişsiniz.... :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eski bir gezi ama yinede bir tebrik edeyim dedim hazır bakmışken :) :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar