motosiklet.net oLeEey

arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, şimdiden tanıştığımıza memnun oldum, bugün öğleden sonra 4 te forumu okumaya başladım şu anda saat 3:11 yani 9-10 saattir (zorunlu ihtiyaçları düşünce:p) okuyorum ve hiç sıkılmadım motor olayına gelince de; şimdilik 18 vitesli 1mp(man power) lik bir motorum yaza 21 vites yapmayı düşünüyorum inşallah ilerde 4 vitese geçebilirim:mrgreen: herkese iyi geceler...

öncelikle hoş geldin :wiinkk:
sana üye olurken girişte
kapıda söylemediler mi :silent:
burası acayip bağımlılık yapıo :cherry:

kalıcı ve katılımcı olman ümidi ile
sana da ii geceler :)

Son düzenleme:
oo hoşgeldin:rendeer:

yanlız 18 vitesten 21 vitese geçmen konusunda seni uyarmak isterim. ciddi egitim almadan ve 10.000 km yapmadan 21 vitese geçme. o makinalar ciddi tecrübe ve egitim ister:p:mrgreen::mrgreen:

* bağımlılık yaptı bile sonunda üye oldum! pişman değilim yine olsun yine yaparım :D

*ciddi eğitimden yırtmak için "Türk" mantığı bir çözümüm var aynı alete 7 lik arka dişli takıcam! :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalıcı Ve Katılımcı Olman Dileği İle :)

Kazasız Sürüşlerrr :king:

aramıza hoş geldin önemli olan vitesler değil önemli olan motosiklete olan aşkımız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ön arka dişlileri degıstır bırde 27 vıtes koy tm ıste dadından ınmez olur:p:p

hoş geldın bakalım..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Başlangıç için 18 vites haa....İnanmıyorum...Sen hemen bir pinokyo al :queen:bence.....

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:)
Tavsiyeleri dinlemelisin bencede:)Öyle hemen 21 vitese geçme,tecrübeni mümkün olduğunca ilerlet:cat:

atılan karşılama mesajları için herkese teşekkürler, kazasız sürüşler...(bana da şimdilik kazasız yürüyüşler :pale: )

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

beyler kusura bakmayın,bu 18 - 21 vites konusu nedir.dişli sayısımı vites sayısımı.hangi motordur bu.kim uğraşacak 18 vites değiştirmek için.cahilliğime verin açıklayan olursa sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar