Yeşil ışığın yanmasına daha 3 sn varken atağa kalkan araç ve motosiklet sürücüleri yapmasınlar mümkünse. O kadar bekleyen 3 saniye daha bekleyebilir kanımca.
Bir ders seçiminin daha sonuna geldik... Bana okulu uzatmam için elinden geleni ardına koymayan İTÜ yetkililerinin alayını............. saygı ve sevgi ile selamlıyorum.
Sadece bir dönemim ile okulu 1 sene uzatmam için beni kaldığım evden attıran arkadaşlarımı(!), beni son anda yarı yolda bırakan proje grubu elemanlarını, zaten hazır ayağa kalkamayacak durumdayken 2 tane de kendileri vurup kalıcı pikolojik zarar veren dostlarımı(!) ayrıca bi tebrik ediyor ve alayının................. başarılarının devamını diliyorum.
muhahaha :mrgreen: alayının... başarılarının devamını dliyorum :cherry: buraya girip okuyabilirler de.. soruyorum o arkadaşlara ne etti bu jimi size
Artcisi bayan olan (SS tarzi)arkadaşları geçsem artistlik yapıyor görüntüsü oluyor,arkadan izlesem yanlis anlasiliyor gibi geliyor,ne olacak bu işin sonu.Özellikle ne yavaş ne hizli gittikleri zaman oluyor yada bitek banami oluyor
bence onlarda kendilerine bakmamızı istiyor. ben baktım, bakıyorum, bakarım, bakacağım![]()