MOTOSİKLET.NET İZMİR TAYFASI İnciraltı Küçük Ev Gezisi

izmir tayfası nerede toplanıyorsunuz... blacksnakemotors sizleri bekliyor... piyadeye yeni pantolon verdik.. güle güle kullansın... sizleride aramızda görmek istiyoruz... karsıyaka - BLACKSNAKE MOTORS

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aytacsunar' Alıntı:
izmir tayfası nerede toplanıyorsunuz... blacksnakemotors sizleri bekliyor... piyadeye yeni pantolon verdik.. güle güle kullansın... sizleride aramızda görmek istiyoruz... karsıyaka - BLACKSNAKE MOTORS

sevgili dostum guruptaki bir çok arkadaşı mağazanıza yönlendiren benim geçenlerde de mont almıştım hatırlarsan kaskımı da sizden almıştım daha çok motorcu var gurupta valla komisyonumu isterim hee :p sedat abiye selamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
eee bir değişiklik varmı yaniiii :jocolor:

teşekkürler iyi dileklerinize Blacksnack motors İşlerinizde başarı diliyorum
saygılarımla.

arkadaşlar ben cumartesi gelmiyorum belki bundan sonraki toplantılarda gezilerde falan da olmam size ii eğlenceler

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayrola burcu derslermi var vizelermi başlıyor :joker: :joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayrola evdekilermi izin vermiyor. :pl:

Merhaba İzmir Tayfası benim motor serviste walla cumartesi'ye yetişirse saat 19:00'da Atatürk Lisesi'nin önünde ütülü önlüğüm, kolalı yakam ve üçgen mendilimle ordayım :queen:
Yaa takip ettiğim kadarıyla ortam biraz soğuk sebebi nedir acaba? :silent:

atayım iki odun ısıtalım ortamı :p

nerden vardın bu kanıya :silent:

Walla bilmiom da bi artçı olayıdır gidio sen bir den gitmekten vaç geçtin sonra "sebnem" ile "stella" arasında ki artçı olayı yani bana ortam biraz soğuk geldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok yok havalardandır.sen gel oradaki sıcak ortamı görürsün.

ben sanırım gelemeyeceğim(iş durumu) :salut: ama gelirsem bornovadan geleceğim için eğer isterse karakızı da alır gelirim :bounce:

"lancelot35" ben bi kere grubun toplantısına katıldım grubun ortamı baya bi sıcak ama ben bu topic'teki ortamdan bahsediodum. Bilmiom ama bana biraz soğuk geldi.
Boşverelim soğukluğu da ben motoru servisten bi alabilirsem bende gelicem toplantıya :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu ortamı soğutanlar düşünsün. Biz burada grup olarak toplanmayı, gezmeyi hedeflerken, olayı şahsileştimek ortamı soğutur ama tekrar ısınmak için açık kalan pencereler kapatılır olur biter..

Karıkız bence de gelme bundan sonra.. Muamma sebeplerinle insanların kafasını bulandırmaktan iyidir. Bize grup için var olacak insanlar lazım, şahsi konular için değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar