Motosiklet.NET Hangi müzikleri dinliyor?

Beğendiğiniz müzik tarzı hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    163
Türkçe rap ve yabancı müzik dinliyorum.Önceleri türkçe rap ceza ,sagopa dinlemezdim ama çok anlamlı şarkıları var,seçici olmak lazım..

beraberken temizinden halk müziği; geceler boyu blues; şarapla karışık fado ve sonrasında çigan; denizin dibinde SANTANA.....

Moderatör (forrap)
Rap müzik tarzını dinlerim...Hiphop kültürü tam anlamıyla kendimi bulduğum işte bu dediğim kültür açıkcası ona ait olan herşey benim tek gözdem...Aynı zamanda rap müzikle uğraşan biriyim.Tarz olarak American tarzını benimsiyorum.Türkçe rap dinlemiyorum,Americadakilerle yani asıl raple alakası olduğu zaman yani rapi olması gerektiği gibi yapıldığı zaman belki Türkçe rap de dinlerim ama şu an değil...Türk halk müziği de dinlerim,türk sanat müziğide...Aslında Metal müzik olmadıktan sonra beğendiğim her türlü müziği dinlerim...

OLD ScHoOl rAp
AmErİCaN sTyLe
Rap & Rnb

Forever...

Aslında pek ayırım yapmam.(Arabesk-TSM-THM hariç)Çoğunu dinlerim.
Ama genelde listede olmayan Klasik,New age,Trance,Slow ve 70s,80s li şarkıları dinlerim.

aslında konuyu hortlatmak gibi olmasını istemiyorum ama böyle bi konu açmak istedim. aratınca bu çıktı.

kulağıma hoş gelen herşeyi dinlerim. ayrım yapmam. ama ağırlıklı olarak yerli yabancı pop.

Turkce rap ozellikle Ceza,S.kajmer falan ama favorim NEFRET-VATAN.hatta bu yaziyi yazarken su an bunu dinliyom.Ama gun gelir efkar basar,vodkami alir,derimki benim bu aksam derdimden Cengiz Kurtoglu,Hakan Altun anlar.koyarim sarkilarini,eslik ederim ve maziyi hatirlayarak aglarim.Eger arabada veya motosiklette aksiyon yapacaksam her zaman turkce pop(mustafa sandal ve serdar ortac manyak gaz veriyo bana)Bigun kaza yaptigim aracta kesinlikle bu muzikler calcak yazin bi kenara :cherry:

valal ben illede şunu bunu dinlerim diye bişey diyemem o anki ruh haliam nasılsa artık kafam doluysa klasik , dellenmişsem heavy metal, . .. ama dinlemem dediğim tek tür var fantezi arabesk bunlardan nefret etmiyorum ama dinlemem !! niye? çünkü böyle dinlerken insanın ruhu kararıyo ya böle hayat bomboş gözüküyo acayip oluyorsun

1950-1990 arası yapılmış yabancı şarkılar tercihim. onun dışında birşey dinlediğimi pek hatırlamıyorum yıllardır. listede en yakını yabancı pop olduğu için onu işaretledim.

herbişiyi dinlerim. bazen canim birini diil otekini ceker:) dun gece bi belgesel izledim, İstanbul müziklerini falan anlatiodu, bi roman havasi dinledim. offfffff..... muthis:D romani genellikle seviyorum. bi kadin da kurtce soyluyodu. seymis, kurtce sarkilarda agit cokmus ama.. sesi o kadar duru o kadar temizdi ki, hayran kaldim ona da. Fatih Akin in belgesel filmiydi. baskaa...
hehe, serdar ortaci ben de dinniom bazen:) ama hicbir sarkisini arsivlemedim simdie kadar. radyoda falam dinniom. tuvalette dinniom bi de hep:p radyoyu yani:D serdar ortaci degil ozellikle:D
baskaa.. arjantin tango dinliyorum, gotan project dinliyorum, emir kustrica dinniorm, madonna dinniorm, pamela da dinniyorum. korn seviyorum, hip hop seviyorum ama cok dinlemiyorum. arabesk de severim:)
kanima hitabetsin de.. ole iste.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar