motosiklet.net den örnek davranış

Allah hepinizden razı olsun. Motorsiklet sürücüsü yaşamayı ve yaşatmayı seven insandır..

Bu güzel etkinliğe katılamadığım için çok üzgünüm :(
herkesi tebrik ediyorum çok örnek bi davranış..
Kısmetse THY için kurban bayramında deri toplama etkinliğinde sizlerle birlikte olucam inş. :)

hepinizi canı gönülden kutluyorum.bizlerde eskişehirde böyle bir kampanya yaptık

ya kardeşim aşk meşk muhabbetinizi pembe bi topikte yapın.. sabah sabah isonun da dediği gibi.. olan var olmayan var.. canı çeken vardır.. :mrgreen: :p vallahi veririm gazeteye sizi hee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeşim aşk meşk muhabbetinizi pembe bi topikte yapın.. sabah sabah isonun da dediği gibi.. olan var olmayan var.. canı çeken vardır.. :mrgreen: :p vallahi veririm gazeteye sizi hee

Aşkın yeri ve zamanı yoktur :cat::cat:

Rabbim sanada hayırlısını nasip etsin

Herkesin emeğine yrüreğine sağlık. Katlılamadık biliyorum çok şey kaçırdık ama olsun bidaakine işallah... Bu organizasyonu gerçekleştiren ve orada bulanan herkese teşekkürler. Hepisinz süpersiniz...

Arkadaşlar çok güzel bir organizasyon olmuş orada olamadığım için çok üzgünüm inşallah bir dahaki sefer olacağım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Herkese selamlar,

Öncelikle Ayfer ve Dilaver'e böyle bir organizasyona ön ayak oldukları için çok teşekkür ederiz. Kan bağışı kampanyası için gelen tüm arkadaşlara ve gelmek isteyip, gelemeyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederiz.
Pazar günü Taksim'de MT üyeleri sadece kan vermekle kalmadı, ayrıca meydandan geçen insanları da kan vermeye teşvik etmek amacıyla broşür dağıtıp, duyuur yaptılar.

Bu esnada biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Dikkatimizi çeken şudur ki; meydandan geçen insanları kan bağışında bulunmaya davet ettiğimizde; genellikle okumuş- eğitim görmüş, belirli bir vasf sahipmiş gibi görünen tipler bizleri terslediler ve, "gariban" olarak tanımlayabileceğimiz neferler hiç düşünmeden soluğu kan bağışının yapıldığı bölgede aldılar. Bununla birlikte, çağrımıza kulak verip kan vermek isteyen fakat formu incelediğine kan vermeye elverişli olmadığını öğrenen birkaç vatandaşın ise üzüntüsü gözlerinden okunuyordu. Kısaca, "bu kesin kan bağışlar" dediğimiz kişiler bizleri terslediler fakat yine de duyarlı vatandaşlar da yok değil. Bunu görmek bizi çok sevindirdi.

Aklımıza gelen bir söz, ne adamlar gördük elbiseleri yok, ne elbiseler gördük içinde adam yok!

Hepinize teşekkürler.

Bizdeki resimleri de burada paylaşalım hazır fırsat bulmuşken.

Son düzenleme:
eyvallah birader.. ama öle çok kumru modunda takılmayın.. sonra manşet olursunuz Allah muhafaza :bounce: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bir tehdit sezinledim sanki Kısa bir hatırlatma yapmak isterim Web tasarımcısı ve aynı zamanda yazılımcıyım Photoshop ve benzeri programları çok iyi kullanabiliyorum yani ne bilim bir kafanın altına istediğim kıyafeti giydirebiliyorum acizane :D

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bu tür orgniasyonlara katılımın daha da artmasını bekliyoruz.

Son düzenleme:
Bir tehdit sezinledim sanki Kısa bir hatırlatma yapmak isterim Web tasarımcısı ve aynı zamanda yazılımcıyım Photoshop ve benzeri programları çok iyi kullanabiliyorum yani ne bilim bir kafanın altına istediğim kıyafeti giydirebiliyorum acizane :D

tehdit yok.. yanlış anlaşılmasın biz kimseyi tehdit etmeyiz.. bizimki dostça uyarıdır :mrgreen: bu arada biraz meslektaşız.. bende IT sektöründe çalışıyorum... Yazılım / Donanım / Network / Tasarım... Tanıştığımıza memnun oldum.. :rendeer:

tehdit yok.. yanlış anlaşılmasın biz kimseyi tehdit etmeyiz.. bizimki dostça uyarıdır :mrgreen: bu arada biraz meslektaşız.. bende IT sektöründe çalışıyorum... Yazılım / Donanım / Network / Tasarım... Tanıştığımıza memnun oldum.. :rendeer:

Eyv. bende memnun oldum dostum

İki rakip firma birbiriyle çatışırsa kazanan müşteriler olur :D anladın sen beni sevgilerimle :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Vur kır parçala bu maçı kazan :p :p :p ( Hınn hınnnn çok pis ara gazı veririm :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar