MOTOSİKLET.NET AŞKLARI

Güzel topic biscuit cok neseli olmus ben gec kalmışım yine
:pr:
Her hareketin oldugu yerde can canlının oldugu yerde de aşk vardır.
Yine atasözü gibi laf ettim ya hadi hayırlısı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet açıklıyorum arkadaşlar... işte o aşık benim... ama siteden değil ve motordan da korkuyor:) ama nasıl ikna edeceğim bilemiyorum... deli gibi yazı bekliyorum:) yazın artçı olarak almaya çalışacağım.. bu havalarda bindirirsem hem dondururum hemde kız motordan daha çok korkar... ohh be... söyledim kurtuldum... ama pisküvitçim bunun için topik açılmazki:) sorsan söylerdim:) :queen:

biscuit abi kalbimdeki yoğunlukda sana karşı inanılmaz derecede artıyor...bilmeni isterim...gezilerde ortamda varlığın bizi hep mutlu ediyor...buna aşk deniyosa bizde sana aşığız... :joker:

siz çamlıcanın üç gülüsünüz...erdun...nunu...ve sen...

Süper Moderatör (BBRR)
o gençler aşk ateşi basmış bakıyorum mete sen çık aradan arkadaşlar ne itiraf edecekseniz edin ya bakın sora çok geç olabilir valla

Bakıyorum herkes susmuş, bu topiğin üstüne bir perde çekmiş herkes.
N'oldu? Yemedi di mi? :pl: :cherry:
Hadi arkadaşlar açıklayın artık ya, kim kime aşıksa söylesin. Birisi ilk gazı verirse ben de sölicem hadi ama :cherry:

Ne kadar özlemişim seni,
Bir daha öpebilseydim seni.
Seni bir daha görsem yeter,
Yeter bana.
Sevgimi bir daha, söylesem sana
Yeter bana.

Ellerini bir daha tutsam.
Gözlerine bir daha baksam.
Ve desem sana,
Seni Seviyorum!
Ve desem sana,
Seni Seviyorum!

(Lise 1'deyken yazdığım ve bestelediğim bir şarkı sözü) :joker:

güzel kızlar nedense tipsiz okul çakllarıyla çıkıyor ya.çözmedim :farao:

aşık olmak çook güsel bi şey olmalı, sevilmek kadar güzel bi şey var mı yaww , aşık olanlara mutluluklar dilerim inşallah sonsuza dek sürer aşkları birbirinizi üzmeyin... :rendeer:
Daha hiç aşık olamadım ama darısı bana inşallah

serhat_fb' Alıntı:
güzel kızlar nedense tipsiz okul çakllarıyla çıkıyor ya.çözmedim :farao:
bizde bu tipsiz oğlanlar aynı zamanda serseri tayfası olurlardı. kızlar da onlardan başkasına bakmazdı. bizde mi bir bozukluk vardı acaba? :)
ben anladım ki, bayanlar sevilmenin kıymetini bilmiyor. öyle olsa kaçanın değil sevenin peşinde olurlardı.

Bir motorcuya aşık olmak yerine, aşık olduğumu motorcu yapmak daha kolay oldu...
:flower:
Bugün ilk defa başına Allahın izni peygamberin kavliyle kask taktım, arkadan kendisi "montu da yok mu? bunun" dedi... Ben başardım, darısı diğer aşıkların başına...
:rendeer:

abi bilmeyen kalmadı buna özel konu bile açtım ve çok fazla ilgi geldi AŞKIM için yeni çalışmam radyoyu bile yakında açıyorum Abi onun için Yapıyorum herşeyi ve deydiğine inanıyorum KISACASI Seviyoruuuuuuuuummmmmmmm seni aşkııımmmmmm (zpoint) :rendeer: :joker: :joker: :joker: :joker: :queen: :queen:

pardon burası çöpçatan sitesi mi?
eveeeeeeet bende vuruldum bi kıza keeway suppperlight 150 ...şu an tek taraflı ama alacam kız seni :joker:
bayisinden allahın izniyle alacam çok saviyorum onu başlık parası da 2600 ytl :p

puma007 alda nikah şahitliğini ben yapayım artık dostum,vermezlerse kaçır diyecemde diyemiyorum bu sefer kaynanası ve motorun kayınbabası seni içeri tıkar dimi :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar