alt kat, resmen çayna olmuş.
hatta çekik gözlü adamlar cirit atıyor

birkaç tane yeni ve duymadığım markaların, oradaki satış temsilcileriyle görüştüm, durum içler acısı.

servis, garanti, teknik detay vs. gibi konulardaki sorularıma, sürekli "biz şöyle sağlam firmayız, bu kadar motor getirdik, aslında servis var ama..., bidakka bilmem kim beyi çağırayım, sizi aydınlatsın (karanlıkta kalmış, kara cahilim ya

)... gibi cevaplar aldım.
bir tanesi ise çok ilginçti;
gurzan_ servisiniz varmı?
satıcı_ evet var tabiiki.
gurzan_ nerelerde?
satıcı_ biri avrupa yakasında, diğeri asya.
gurzan_ semt?
satıcı_ vallaaaa köy'dü amaaaa, yeniköymüydü, bakırköymüydü... ya biz izmirden geldikte... ondan yani istanbulu pek bilmiyoruz. zaten motorlarda burada satılmıyor.
gurzan_ nerede satılıyor?
satıcı_ bi dakka bekleyin, sorayım...
gurzan_ teşekkür ederim. gerek kalmadı...

r:
ismail bey'e aynı soru tekrarlanır...
ismail bey_ hımmm! biz aslında tekstil sektöründe, 35 yıllık firmayız. bugüne gelene kadar, prensip edindiğimiz ilkelerimiz sayesinde, müşteri po.....
gurzan_ vibrasyon diyorum. nasıl? varmı?
ismail bey_ eee ayhan bey sizi aydınlatsın...
gurzan_ peki...
gurzan_ ayhan bey aynı soru, cevap lütfen...
ayhan bey_ eee şey açık konuşmak gerekirse, biz tekstil ürünleri, makina alet yedek parçaları ithalat, bilmem ne firmasıyız, ve ben firmada teknik müdürüm.
doğrusunu söylemek gerekirse, bu motorda, bahsettiğiniz parçanın olup olmadığını bilmiyorum.
ama servis bağlantılarımız devam ediyor, şu anda istanbul genelinde 7 servis falan filan...
içler acısı dediğim bu.
satılan motor, 200 cc kros.
fiyatı, 2360 ytl. + plaka ruhsat
es kaza bu motoru, bu firmadan aldınız... (ALLAH KORUSUN)
gerisini siz düşünün...