Motosiklet.net 2 Fuarda Da Katilimci Bulunuyor. Standimiza Bekliyoruz!!!

selam skull , öncelikle bende tebrik ediyorum yaptıklarınızı , bizde 5 kişilik bi grup halinde ankaradan gelcez inşallah, gelince mutlaka standımıza uğricaz ,bu stickerlardan temin edebiliriz heralde orda dimi? Bi de fuar için biletleri nerden alcaz?
Teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar ben siteye 1 hafta önce üye oldum gayet başarılı ve her dal ve konuda birbirine yardımcı olmaya çalışan birçok arkadaş var hepsine teşekkür esiyorum.

Bende fuara gelicem 18 martta sınavınıda geçtik artık B nin yanına A2 yide
yazmış bulunuyorum şimdi geldik iki tekere fuara onada bakıcaz inşallah bi kaç arkadaşda orada yardımcı olursa sevinirim görüşmek üzere.

:cat: :cat: :cat: :cat:

tebrikler! orada oılacağım kısmetse, hatta yerleri bile süpürebilirim :cherry:

arkadaşlar bu siteye üye olmaktan son derece memnunum helal olsun size bende geliyorum hiç motor tutkusu olmayan arkadaşlarımıda getirecem ve bu aleme onları ısındıracam inşallah geldiğimizde yardımcı olmanız ümidiyle selamlar

ya ben dayanamayacam galiba, yarın ki standımızın bi kopyasını ölçeklendirerek masamda kurup resimlendirdim, paylaşsam mı acaba, yoksa örtüyü kaldırma işini yarına mı bıraksam napsam, yoksa forumu canlandırmakla mı yetinsem de sussam mı? ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
komtan' Alıntı:
ya ben dayanamayacam galiba, yarın ki standımızın bi kopyasını ölçeklendirerek masamda kurup resimlendirdim, paylaşsam mı acaba, yoksa örtüyü kaldırma işini yarına mı bıraksam napsam, yoksa forumu canlandırmakla mı yetinsem de sussam mı? ;)

Aman haaa. :queen:

Tanışma

Böyle güzel olan organizasyonda sizleele tanışacağım için mutluyum.
Görüşmek ve tanışmak ümidiyle.
Saygılarımla,
Karabina

hala motorum olmasada bir motor sevdalısı olarak fuarda sizlerle olmak güzel olacak....
teşekkürler motosiklet.net

Motor konusunda eşimi de alıştırmaya calısıyorum. Yarın akşam onu alıp ugruyacagım ziyaret edeceğim ilk stand olacak

bütün arkadaşlara selam inşallah bende fuarda olacağım ve ilk defa motosiklet .net üyeleriyle tanışmaktan onur duyacağım görüşmek üzre

arkadaşlar hayırlı olsun stand diyeyim bende bu arada ben bilet temin edemedim ama beer's taki buluşmaya gelicektim gelemedim üsküdar beşiktaş civarı temin edebileceğim kimse varmı acaba bu arada motorla gelmeyei planlıyodum fuara ama bi arkadaş sağolsun abi 93 model jawayla fuara mı gidilir falan deyip içime kurt düşürdü ama bilmiyorum yer varmı 93 model bi jawaya belki motorla gelirim karizmanızı dağıtmıyayım:p ne motorumdan ne de markasından utanmıyorum bunuda belirtmeden yapamıyacağım inşallah daha iyisi olur bi ran önce ama tabii

kusura bakmayın arkadaşlar fuarın yarın başladığını unutmuşum bile büyük pot kırdım biraz önce mesajı değiştirdim şimdi inşallah kimse okumamıştır

skull slm bilet almaya bugün sana gelicektim işim anca 12 de bitti şimdide sabaha kadar çizim yapıcam stand ta ihtiyaç duyduğunuz bir eksiğiniz var ise bana bildirin elimden geldiğince yardımcı olurum msn im var sende [email protected]

Erhan gerçekten çok emek harcıyorsun:) .Verdiğin çaba takdire değer:cat: :cat: :cat:

erhancım ben bu fuarda bi ybr daha alıcam. şöyle %50-60 indirim yaparmıyız? yaptırırmıyız? :)
barış abi sen hangi gün geliyorsun? haberim olsun da, geleyim yanına. (ben 8 gün, 2 fuarın da müdavimiyim)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
arkadaşlar hayırlı olsun stand diyeyim bende bu arada ben bilet temin edemedim ama beer's taki buluşmaya gelicektim gelemedim üsküdar beşiktaş civarı temin edebileceğim kimse varmı acaba bu arada motorla gelmeyei planlıyodum fuara ama bi arkadaş sağolsun abi 93 model jawayla fuara mı gidilir falan deyip içime kurt düşürdü ama bilmiyorum yer varmı 93 model bi jawaya belki motorla gelirim karizmanızı dağıtmıyayım ne motorumdan ne de markasından utanmıyorum bunuda belirtmeden yapamıyacağım inşallah daha iyisi olur bi ran önce ama tabii
İlk fuar (interteks-motosikley2006-lutfi kırdar) için fuara Jawa Türkiye de katılıyor:wiinkk: Bana davetiye ile ilgili ozel mesaj at sana adres ve tel bilgilerini verecegim gelip davetiyelerini benden alabilirsiz (balmumcu/besiktas)

erhancım ben bu fuarda bi ybr daha alıcam. şöyle %50-60 indirim yaparmıyız? yaptırırmıyız?
barış abi sen hangi gün geliyorsun? haberim olsun da, geleyim yanına. (ben 8 gün, 2 fuarın da müdavimiyim)
gurzan ilk fuarda yamaha yok se ikinci fuarda alırsın ybr yi standa bekliyoruz
aka kartınızı alın fuarı oyle gezin :wiinkk:

Erhan gerçekten çok emek harcıyorsun .Verdiğin çaba takdire değer
Tüm üyelerimiz temsiz için oradayız. Tesekkurler :cat:

skull slm bilet almaya bugün sana gelicektim işim anca 12 de bitti şimdide sabaha kadar çizim yapıcam stand ta ihtiyaç duyduğunuz bir eksiğiniz var ise bana bildirin elimden geldiğince yardımcı olurum msn im var sende [email protected]
Cok sagol gun icinde davetiyeleri benden alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar