Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum okulyolu şuan 117 de... ama biliyorsun biz bi geyik alanı yaptık bugün.. ilk üyelere 1 sıkımlık diş macunu veriyoruz.. www.geyikkafe.com sınırsız,sansürsüz... no stres, yes nikotin
Sana o kadar dedim bu kadar boynuzlanmayalım bi kapıdan sığamayız, el ele dolaşamayız diye ama beni dinlemedin.. Kal dışarda akıllan r: r:
Şaka bir yana bu geyik olayı dün gece ortaya çıktı ve bugün alelacele bi forum koyduk.. Türkçeleştirip düzenleyeceğiz merak etmeyin.. Admin yok, moderatör yok, küfür yok... No stres, yes smoking.. www.geyikkafe.com
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wayyy isim babası... Metal admin olayı falan koymıycam dostum.. No admin,no moderatör ama no küfür... Serbest bölge... Artık istediğin kadar GÜRZAN DİYE BAĞIRABİLİRSİN..
okulyolu, saol açıklaman için zaten gelecek olsam admin olmadanda gelirim. Gelmeyecek olsamda admin değil hostu versen gelmem . Yeni sitende başarılar ...