Motosiklet Nasıl Sürülür [ Bildiklerimi Anlattım Video ]

superboy ile youtube da video çeken bir tek sen varsın, o yüzden her videonu keyif ile izliyorum. aboneyiz dede :) :)

Detaylı ve anlaşılır olmuş.Yeni başlayan için özellikle kavrama noktasını, gazı vermeden görmek çok önemli.Bazen debriyaj kavrama noktası ,levyenin en sonunda oluyor.Acemi sürücü gaz verirken kavramayı bekliyor ,kavrama da geç gerçekleştiğinden dolayı gazın ayarını kaçırıyor ya motor stop ediyor yada ön kaldırıyor.Acemi için kavrama noktasının başlarda olması iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünkü çocuklar 2 gram bilgileri ile ahkam kesmeye başlamiş, helal olsun.

ehliyetimi henüz aldım aldıktan sonra sürmedim bile motosiklet bu videodan ne koparsam kârdır diye izliyorum şu an :D

bunu yazıncaya kadar içerikte bir yanlışlık var mı ? bi bakaydınız keşke yani motoru harekete geçirmenin farklı yöntemleri varda bizim mi haberimiz yok :) Kaldı ki arkadaş ileri sürüş teknikleriyle motosiklet kullanmak diye bir iddia da da bulunmamış :)
@superboycu isteklerimizi dikkate alıp intro kısmını kısa kestiğin için teşekkür ederim :)

bunu yazıncaya kadar içerikte bir yanlışlık var mı ? bi bakaydınız keşke yani motoru harekete geçirmenin farklı yöntemleri varda bizim mi haberimiz yok :) Kaldı ki arkadaş ileri sürüş teknikleriyle motosiklet kullanmak diye bir iddia da da bulunmamış :)
@superboycu isteklerimizi dikkate alıp intro kısmını kısa kestiğin için teşekkür ederim :)

Yorumunuz için teşekkürler , Allah akıl vermiş ama kullanması bazılarına zor geliyor.
İsteğiniz üzere İntroyu kısaltım :)

Saçmalamışsın.Ahkam falan kesmemiş.Aksine Motorun varsa tabi kullanmasınıda biliyorsan sana motora bindiğin ilk günlerini hatırlatmış.Senin için nostalji,kullanmasını bilmeyenler için çok faydalı bir paylaşım olmuş.
Ellerinize sağlık superboycu.Yararlı paylaşırının sürmesini beliyoruz.

Helal olsun çocuğa. Yememiş içmemiş belki bir faydam olur diye video çekip koymuş. Teşekkürler superboycu kardeşim. Emeğine sağlık. Videolarının devamını bekliyoruz. Savgiler. Saygılar.

Helal olsun çocuğa. Yememiş içmemiş belki bir faydam olur diye video çekip koymuş. Teşekkürler superboycu kardeşim. Emeğine sağlık. Videolarının devamını bekliyoruz. Savgiler. Saygılar.

Allah razı olsun abi , Sizin gibilet olmasa bu cabaların hiçbir anlamı olmazdı , çok sağolun.

Abi ellerine sağlık. Benim gibi yeni başlayanlar için çok yararlı olmuş. Sen bazılarına bakma onlarınki biraz kıskançlık birazda harcanan emeğe saygısızlık. Takipteyim 🙂

huysuz motorcumu :)))

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------

güzel paylaşım olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar