Motosiklet nasıl mundar edilir?

Onlar yamaha sniper 135x orjinal göbekten süspansiyon.

Ahanda buda ciğerli 135,criminalS birazdan gelir :)

https://www.youtube.com/watch?v=xpzvkIGGCbc[/url]" width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

Bilmiyodum, bende dedim nasıl yapmışlar." width=320 height=288 type=application/x-mplayer2 controller="true" loop="0" transparentstart="1" autostart="false">

motor yere basılmaz cünki altına rüzgar almıyan bir makina yı hangi sebeple basarsın bu kartal şahin serçe doğan kuş grubundan motora geçmiş bir anlayıştır down force basma gücü diyelim buna arabanın altına ne kadar az hava girerse lastikler ruzgarin basma si ile o kadar yere BASAR arabayi bizde jilet gibi kunlanırız tam his ile motosiklet ise down forse olayını yarma ve kafadan gelen rüzgarı arkaya iletme olarak algılarsak yere basacagına onunu aerodinamik olarak kapatman lazım ornek

img889.jpg

sonra cafe mafe racer dedigimiz olay bir tarz kahvecilerin yarışıdır japonyada bilip bilmeden konuşmayin boyle şeyleri ulu orta yerde aaa yeterbee ....:pr:

dip not : cahil merkez kaç kuveti nerde falan demeyin oglum moto sohbet bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ama hala selenin TV kumandasi muamelesi gormesine net bir cevap alamadik?

Park halinde kediler iserse temizlemesi kolay olsun diye mi? Nedir?

Günahın meyvesi ?

Bunlar yine iyi genç genç çocuklar eğleniyorlar ve bunları yaparken deli gibi zevk alıyorlar.

Goldwingleri KERHANEYE çeviren çoluk coçuk sahibi amcalar NEYİN MEYVESİ şeytanın çocukları mı?

:) ayıp oluyor ama hooooppp bi dakka :queen:
Goldwingte tadında ışıklandırma bence zevkli bişey.
farklı renklerde cümbüş bişey benim de gözümü yoruyor ama sonuçta o da sadece görsellik, sahibinin tercihi. Sürüş güvenliğini tehlikeye düşürmüyor ,kimseye de bir zararı yok,.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar