Motosiklet nasıl mundar edilir?

Bu nasıl bir günahın meyvesidir? O ön kollar bir kazada adama saplanır o değil bu yollarda nasıl biniyorlar. Anlamak mümkün değil

QVN3nv.jpg

XPN1g0.jpg

Bu tip motosikletlerin kaza sonrası videolarının olmama nedenini sanırım herkes anlıyordur.

Ölüm tuzağı. Alçaltmak istiyorsan ona göre amortisör bulup koy. Boynuz gibi çıkarmış vatandaş, canına susamış.

Basit bir kazada neler olacağını hiç düşünmüyorlar mı?

+ Bu kardeşleriminde Ehliyetleri genelde yok. Hem kendinde , hem cebine, hemde başkasının canlarına kastediyorlar.😥

kafa çalışsa zaten yana doğru büker gidon olur motor hafifler +2 beygir :queen::flower:

Biri diğerinden uzun nasıl oluyor onuda anlamak güç.

Ya sizde hiç bişeyden anlamıyorsunuz, o adam motoru o hale getirmese nasıl 180 km hız yapacak? Nasıl Cbr tokatlayacak?

oo pistirma :) en sevdigim :))

bir de basligi okuyunca aklima geldi. bir arkadas vardi 2. viteste lastik yakarken motor blogunu yarmisti o geldi aklima :)) nas mundar edilir, iste boyle :))

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Eskaza bir kasisi fark etmese, havaya uçar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Silah koyup ateş edicek olabilir

Günahın meyvesi ?

Bunlar yine iyi genç genç çocuklar eğleniyorlar ve bunları yaparken deli gibi zevk alıyorlar.

Goldwingleri KERHANEYE çeviren çoluk coçuk sahibi amcalar NEYİN MEYVESİ şeytanın çocukları mı?

Zevk meselesi bende amortisörlü motora binemiyorum illa sekecek o motor benim motorda aynı o resimdeki gibi .

çin malı motor bu adamlara dayanıyorsa bana çok daha fazla dayanır diye düşünüyorum çine yöneliyorum bunları gördükçe.

Komançi kültüründe,bu motora verilen saygi ve değer anlaminda bir durum.

Benzer bir durum Faça(Koni)dötü kesik şahin/doğan kültüründe´de vardir.

Bir üst level denilebilir.

Hatta,eski cbf250´nin far karenajina drift´in kafasini takan bile gördü bu gözler.(malum 2.el sitesinde görülebilir)

Bakin ust yorumda arkadaş illaki sekecek motor diyor,yani krangin urettigi gucu lastiklere ve yola kayipsiz vermesi gibi ancak bu şekilde 160-180 km hizlara ulasiliyor(Muhendislerin hesaplayamadigi ve şaşkinlikla izlediği bir durum)

Son düzenleme:
Yanlış bulsamda bişey diyemem. Zevk meselesi. Japon motoru custom yapınca cafe racer oluyor. Cgyi yapınca mundar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar